FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Tur exclusiv la Turin

Pavel Nedvěd a luat echipa Top4Football la o tura a stadionului Juventus F. C. 

Cu ceva timp in urma Honza Weber l-a invins pe Pavel Nedvěd in competitia noastra, iar Pavel si-a tinut promisiunea pe care a facut-o in acea zi. A pregatit o excursie exclusiva pentru echipa noastra si ne-a adus la Turin, pe terenul magnific al uneia dintre cele mai mari echipa din lume - Juventus F. C. Putini oameni pot face o astfel de excursie. Un tur al incintei, indrumati de imaginea admirata a clubului. Ce iti poti dori mai mult?

Visul s-a transformat in realitate. Am devenit invitatii speciali ai lui Pavel Nedvěd, o legenda a fotbalului cehesc, in timpul unui tur fascinant al Juventus F. C. La inceput, Jan a trebuit sa il invinga pe Pavel in provocarea pe care acesta a pregatatit-o pentru el. Ei bine, a reusit, iar sederea noastra la Biaconeri a inceput. Un tur al muzeului, un loc unde toate legendele clubului se intalnesc, este o experienta excelenta. 

Oricum, devine un lucru cu adevarat unic atunci cand esti ghidat de una dintre cele mai mari staruri ale clubului. Pavel ne-a aratat toate trofeele stralucitoare din istoria clubului, cat si propriul sau Balon de Aur din 2003. Imediat ce si alti vizitatori l-au remarcat acolo, ne-am convins cat de respectat este cu adevarat acest nativ ceh in ierarhia clubului.

Apoi am vizitat stralucitoarele zone VIP cu vestiarul echipei A si terenul acestui altar al fotbalului. Si cate altele au mai fost! In urmatoarea zi ne-a asteptat un invitat foarte special - magicianul bosnian, Miralem Pjanić - caruia i-am adresat cateva intrebari. Si, la fel ca Pavel, acest mijlocas al Juventus ne-a semnat suvenirele, dar si ultimele ghete de fotbal adidas Predator, pe care le poarta chiar si el.

Dorim sa multumim adidas pentru ca ne-a pregatit aceasta experienta atat de extraordinara si lui Pavel Nedvěd pentru cel mai bun tur pe care ni l-am fi dorit vreodata. Arunca o privire la toate momentele pe care le-am avut in excursia noastra la Turin in noul nostru video. Divertitevi!

Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi

Jakub Jonáš - Top4Football