FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Cele mai bune ghete de fotbal pentru fundași din 2024

Ghetele de fotbal joacă un rol crucial pentru un fundaș prin performanța lor pe teren. Acestea oferă stabilitate, mobilitate și protecție. Acestea sunt esențiale pentru efectuarea de alunecări și monturi critice. Atunci când alegeți cele mai bune ghete de fotbal pentru apărători în 2024, intră în joc mulți factori, inclusiv durabilitatea, aderența, confortul și protecția.

Nike Tiempo Legend 10 Elite

pace

Nike Tiempo Legend 10 Elite probabil nu are nevoie de prezentare. Este actuala – și a fost – cea mai bună alegere pentru cei mai buni apărători din lume. Nu doar pentru Virgil Van Dijk, William Saliba, Marquinhos, ci și pentru Carles Puyol și Gerard Piqué. Partea superioară FlyTouch Plus și designul inovator al talpii asigură durabilitate, atingere și aderență excelente. Flyknit promite confort pe tot parcursul meciului, în timp ce crampurile mulate oferă stabilitate și tracțiune excepționale pe diferite suprafețe.

Nike Tiempo Legend 10 Elite


adidas Copa Pure 2 Elite

braid

Adidas Copa Pure 2 combină valorile clasice ale seriei Copa cu tehnologia modernă, făcându-l ideal pentru fundași. Partea superioară din piele premium oferă o manevrare excelentă a mingii și durabilitate, în timp ce talpa exterioară ușoară oferă tracțiune și manevrabilitate excelente. Designul anatomic asigură o potrivire strânsă, sporind stabilitatea și sprijinul în timpul luptei.

adidas COPA Pure 2 Elite


PUMA Ultra Ultimate

ultra

PUMA Ultra este conceput pentru viteză și agilitate, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru fundașii laterali, în special pentru fundașii laterali care se bazează pe atletismul lor. Construcția ușoară și designul raționalizat reduc rezistența și îmbunătățesc accelerația, permițând apărătorilor să țină pasul cu avansurile rapide. Configurația crampului oferă tracțiune agresivă pentru schimbări rapide de direcție.

PUMA Ultra Ultimate


Mizuno Morelia

Morelia

Mizuno Morelia este renumit pentru design și performanță, făcându-l favorit printre apărători. Mizuno este unul dintre ultimele mărci care încă mai folosește piele de cangur pe partea superioară, iar prețul merită. Construcția premium din piele de cangur oferă confort și atingere de neegalat, permițând pase și tack-uri precise. Configurația crampului oferă aderență și stabilitate optime, oferind apărătorilor încrederea necesară pentru a executa mișcările cruciale.

Mizuno Morelia


PUMA King Ultimate

king

PUMA King este un clasic atemporal care continuă să ofere performanțe excepționale pentru apărători cu o notă modernă. Partea superioară moale din piele sintetică îmbrățișează piciorul și oferă o potrivire personalizată și o manevrare excelentă a mingii. Clemele conice oferă aderență și stabilitate fiabile, permițând apărătorilor să schimbe rapid direcția și să acționeze la timp.

PUMA King Ultimate


adidas X Crazyfast Elite

x

Adidas X Crazyfast este o carcasă similară la fel ca PUMA Ultra, concepută pentru apărătorii care au nevoie de viteză și agilitate maximă. Partea superioară sintetică este ușoară și oferă o potrivire confortabilă, de susținere, în timp ce talpa exterioară a cadrului sprint îmbunătățește accelerația și capacitatea de răspuns. Configurația crampoanelor este optimizată pentru mișcări explozive, permițând apărătorilor să reacționeze rapid la schimbările în joc.

adidas X Crazyfast Elite

Pe scurt, cele mai bune ghete de fotbal pentru apărători din 2024 oferă un amestec de durabilitate, tracțiune, confort și protecție. Indiferent dacă preferați stilul clasic adidas Copa Pure 2 sau tehnologia de ultimă oră PUMA Ultra, există un pantof care se potrivește stilului de joc și preferințelor fiecărui fundaș.

Obțineți-le pe toate la 11teamsports!