FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Header

ADIDAS ADVANCEMENT PACK

Bun venit la revoluția ghetelor de fotbal - a sosit noul adidas Advancement Pack! Acest pachet exclusivist este conceput pentru sportivii care doresc mereu să fie cu un pas înainte și combină inovația, stilul și performanța la cel mai înalt nivel. NOU! Pe lângă Predator și Copa, adidas lansează un vechi familiar și favorit pentru iubitorii de fotbal adidas - F50 a revenit și în trei versiuni.

adidas Advancement Pack

ADIDAS F50 ELITE LACED

f50 laced

Versiunea cu șireturi are o limbă Compression Fit Tunnel - o configurație adaptabilă a limbii care include întăriri plasate strategic pentru a oferi stabilitate suplimentară piciorului și pentru a crea o potrivire și un sprijin sporit în antepicior și mijlocul piciorului.

adidas F50 Elite Laced

ADIDAS F50 ELITE LACELESS

f50 laceless

Modelul fără șireturi are un guler Primeknit care se adaptează la forma piciorului purtătorului pentru un confort maxim.

adidas F50 Elite Laceless

ADIDAS PREDATOR

predator

Adidas Predator are o culoare de bază albastră și este rafinată cu accente roșii și albe. Limbajul său izbitor îl face să atragă privirile.

adidas Predator Elite

ADIDAS COPA

Copa

adidas COPA este un adevărat clasic în ceea ce privește culorile. Culoarea de bază albă este susținută de accente albastre și roșii și completată de o talpă albastră. Partea superioară din piele FUSIONSKIN este perfectă pentru prima atingere.

adidas Copa Elite