5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Program de fidelizare 11teamsports House of Clubs

Nu vrei sa ratezi aceasta ocazie. Cu noi vei fi printre primii oameni care se vor bucura de toate noutatile mult asteptate. Vei fi mereu binevenit in clubul nostru, unde vei gasi ultimele gadgeturi, beneficii atractive si multe reduceri si promotii.

11teamsports House of Clubs este intrarea ta intr-o comunitate exclusia din lumea fotbalului, alaturi de care te invitam sa te bucuri de toate. Fa-ti curaj si alatura-te clubului nostru.

11teamsports House of Clubs

De ce sa fii membru? Ar fi cateva motive bune:

  • Vei primi o reducere de extra 5% de la preturile actuale pentru fiecare comanda plasata pe 11teamsports.ro, reducere valabila pentru aproape toate produsele.
  • Vei avea acces preferential la noutatile exclusive si produsele limitate si vei avea sanse mai mari sa nu-ti ratezi marimea.
  • Oferte si reduceri speciale doar pentru membrii clubului.

Cum sa te inregistrezi 11teamsports House of Clubs?

E foarte usor, inregistreaza-te simplu apasand buton "Vreau in club".

Cum se aplica reducerea de 5% pentru membrii?

Vom conecta automat reducerea la adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in 11teamsports House of Clubs. Vei vedea apoi ca reducerea este activa in contul tau de utilizator 11teamsports House of Clubs la sectiunea "Voucherele mele de reducere". Vei putea vizualiza toate produsele cu pretul clubului, iar asta va fi super. 

Pot sa intre in club si colegii mei de echipa?

Daca ai un coleg sau un prieten care ar vrea sa faca parte din comunitatea noastra, tot ce trebuie sa faci e sa-l trimiti catre site-ul nostru.

In curand va putea intra in club si echipa ta. Daca se va alatura House of Clubs, atunci nu doar ca va veti bucura impreuna de reduceri si preturi grozave la noile echipamente, seturi de antrenament sau alte accesorii, ci atat tu, cat si echipa ta veti beneficia de beneficii mai bune. E win-win: castigi si tu, castiga si echipa ta.