QUARTER FINAL DAYS – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Top4 Stil - lasa-ti stilul sa te defineasca

Nu mai e vorba doar de 90 de minute de lupta. Fotbalul este o cultura, un stil de viata pentru noi. Il pastram nu doar in mintea noastra, ci si pe corpul nostru. Popularitatea fotbalistilor are acum parametri virtuali, astfel incat brandurile sportive lanseaza colectii pentru timpul liber, care aduc cel mai popular joc pe strazile aglomerate ale orasului. Fotbalistii sunt personalitati, idoli si inspiratie. Oamenii nu pot decat sa ii iubeasca. Si de aceea iti propunem cateva idei prin care sa iti definesti stilul si sa fii greu de ratat. Sa ne echipam!

Fotbalul si moda se imbina perfect si cu usurinta. Succesul creste respectul de sine, iar increderea iti imbunatateste stilul. Fotbalistii ajung la milioane de oameni si multumita retelelor sociale sunt prezenti permanent. Ei vor sa iasa in evidenta, iar admiratorii lor ii urmaresc si ii imita. Un aflux de idei fara limite. Creativitatea ataca de peste tot! In acest episod, iti vom spune cum sa devii stylish, sa te simti confortabil si sa arati smart. Urmareste-ne!

1. Imbracamintea functionala
Imbracamintea functionala a devenit o parte inseparabila a echipamentului oricarui jucator gata de actiune. Dar de ce sa nu o combini cu imbracaminte de toate zilele? Cum ar fi un costum, e periculos de elegant si diferit.

nike

2. Doua culori sunt cheia
Sfanta Scriptura. Simplu e cel mai bine. Combinatia a doua culori asortate in outfitul tau va fi cheia succesului. In aceasta perioada, culorile inchise sunt in trend.

nike

3. Adidasii potriviti
Pantofii iti spun totul despre felul unei persoane. Ei bine, nu chiar totul, dar aceasta vorba este adevarata pana intr-un anumit punct. Fotbalistii au descoperit trendurile in moda, numite "high fashion" sau colectiile limitate ale designerilor cunoscuti. Cu toate acestea, adidasii raman cei mai populari, fiind confortabili si stylish.

nike air max

4. Imbracaminte cu stil
Fotbalul a mers mana in mana cu moda in ultima perioada, ceea ce e chiar cool. Fotbalul are totusi o oportunitate neobisnuita de a crea ceva diferit si creativ. Acest popular sport este acum chiar mai nou si cu stil. O forma interesanta, diferite culori si inovatie - asta face dintr-o imbracaminte sport un element curajos in lumea modei.

nike

Jakub Jonáš - Top4Football