FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM

Top4 reduceri la ghetele de fotbal

Noul sezon se apropie si fiecare jucator isi pregateste echipamentul. Asa ca am pregatit pentru tine o selectie a ghetelor de fotbal pe care nu trebuie sa le ratezi din colectia noastra masiva de vara. Bucura-te de acelasi echipament ca cel al marilor fotbalisti ai lumii!

1. Nike Mercurial Superfly VI FG

Aceste ghete de fotbal fac parte din cele mai populare modele de pe piata, asa ca sunt destul de greu de prins. In designul lor alb si fin, din colectia Just Do It, vei atrage toata atentia pe teren datorita stilului si indemanarii tale.

Nike Mercurial Superfly "Just Do It"

2. Puma One 18.1 Mix SG

Puma One este un model de calitate premium. Un produs universal pentru jucatorii care cauta o imbinare perfecta a vitezei, preciziei si stabilitatii. Chiar mai mult, sunt foarte confortabili.

3. adidas X 18.1 SG

O noua generatie a ghetelor de fotbal adidas vine tare din urma. Versiunea lor 18.1 cu sireturi, ofera o senzatie diferita de categoria de elita. Materialul partii exterioare este foarte fin si se ajusteaza perfect pe picior, oferind o senzatie excelenta asupra balonului. Nu e de mirare ca staruri precum Marcelo sau Gareth Bale poarta aceste ghete.

4. adidas NEMEZIZ Messi 17.1 FG

Aceste ghete de fotbal purtate de unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, in versiunea lor cu sireturi, sunt incredibil de agili si ofera o senzatie naturala in timpul meciului. Cu siguranta stii deja ca modelul este realizat din benzi elastice in 360 de grade, de aceea asigura un nou nivel de libertate in miscare. Ba chiar mai mult, colectia lui Messi vine intr-un design exclusiv.

Ti-ai ales deja ghetele de fotbal? Daca nu, vezi magazinul nostru online Top4Football, unde poti gasi multe alte produse.

Jakub Jonáš - Top4Football