FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM

Top intamplari de la Cupa Mondiala

Kylian Mbappé este o companie exclusiva a lui Pelé. Necazul celor mai grozavi fotbalisti din istorie - Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Un final amar pentru spaniolii La Roja, cateva minute extraordinare de la finalul meciurilor si 8 echipe care inca mai viseaza la castigarea marelui trofeu. Arunca o privire peste topul intamplarilor din optimi si statisticile golurilor marcate de diferite tipuri de ghete de fotbal.

Un baiat unic

Kylian Mbappé a devenit doar al doilea adolescent care a marcat doua goluri intr-un singur meci al Cupei Mondiale. Primul a fost Pelé in 1958, cand Brazilia a jucat impotriva Suediei.

Petrecere

In prima zi a optimilor, un total de 10 goluri a fost marcat, fiind al doilea cel mai mare numar de goluri dupa doua semi-finale ale Cupei Mondiale din 1970.

Foc rapid

Meciul dintre Croatia si Danemarca a fost doar al doilea din istoria Cupelor Mondiale, in care ambele echipe au marcat in primele patru minute. Primul meci a fost cel dintre Argentina si Nigeria in 2014.

Dl Indispensabil

Neymar pentru Brazilia are cel mai mare numar de suturi din Cupa Mondiala (23), cel mai mare numar de goluri din aceste suturi (12), a pregatit cel mai mare numar de oportunitati de marcare pentru co-echipierii sai (16) si a fost cel mai des pacalit (23).

Ce sir de evenimente!

Ultima echipa care a castigat un meci fiind condusa cu doua goluri a fost Germania, in meciul impotriva Angliei din 1970. Belgia a reusit sa castige meciul impotriva Japoniei, chiar daca pierdeau cu 0:2 si au evitat un mare scandal.

Ultima speranta

Golul de egalitate al columbianului Yerry Mina impotriva Angliei a fost al 99-lea gol din istoria Cupei Mondiale, marcat in prelungiri. Cand il vom vedea oare pe al 100-lea?

Scapat de blestem

Pentru prima data in istoria Cupelor Mondiale, echipa Angliei a castigat un meci la suturile de penalty.

Statisticile golurile marcate de diferite tipuri de ghete de fotbal

Jakub Jonáš - Top4Football.

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
COPA SENSE+ FG
adidas
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Sustenabilitate
PHANTOM LUNA II ELITE FG
nike
Nou
PREDATOR ELITE LL SG
adidas
F50 ELITE LL FG
adidas
Nou
F50 ELITE FG
adidas
Nou
PREDATOR ELITE FG
adidas
Nou
PHANTOM GX II ELITE FG
nike
PHANTOM GX II ELITE FG
nike
LEGEND 10 ELITE FG
nike
Nou
x 11teamsports FUTURE Ultimate Forever FG/AG
puma
Nou
Anterior
Urmatorul