End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Top intamplari de la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala a ajuns la urmatoarea runda, iar spectatorii abia au asteptat. Inca de la inceputul Cupei, cel putin un gol a fost marcat in aceste 27 de meciuri, starurile mondiale si-au lasat amprenta in istorie, au fost cateva minute finale de meci care ne-au tinut cu sufletul la gura, dar si o zi cu cele mai multe goluri marcate de la Cupa Mondiala din 1990 incoace. Din nou, ti-am pregatit cateva statistici pentru golurile marcate de diferite tipuri de ghete de fotbal. Destul de interesant, nu?

Moment istoric

Cristiano a marcat al 85-lea sau gol pentru echipa nationala a Portugaliei, in meciul impotriva Marocului si astfel a devenit cel mai bun marcator european din toate timpurile pentru echipa sa nationala. Ce masina de inscris goluri!

O cadere zdrobitoare

Victoria Croatiei in fata Argentinei 3:0 a fost cea mai grea infrangere pentru La Albiceleste din 1958, cand au pierdut in fata Cehoslovaciei 1:6. Chiar si cel mai mare star argentinian a avut o zi proasta, Lionel Messi (20) si Sergio Agüero (7) au atins mingea de cele mai putine ori dintre toti jucatorii de pe teren din prima jumatate.

Lovitura belgiana!

Pentru prima data de pana acum, Belgia a reusit sa marcheze cinci goluri intr-un meci al Cupei Mondiale! Mai mult decat atat, Romelu Lukaku, a devenit primul jucator de la Diego Maradona din 1986, care a marcat doua sau mai multe goluri in doua jocuri consecutive ale Cupei.

Suporter englez

Pentru prima oara de la infrangerea rusinoasa a Braziliei de catre Germania 1:7 de la Cupa Mondiala din 2014, o echipa a marcat cinci sau mai multe goluri intr-o singura jumatate. Echipa Angliei a distrus complet Panama.

Statisticile golurilor marcate de diferite ghete de fotbal.

Jakub Jonáš - Top4Football.

COPA PURE.1 SG
adidas
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Nou
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Nou
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Nou
COPA PURE+ FG
adidas
MORELIA NEO III BETA JAPAN FG
mizuno
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
X SPEEDPORTAL.1 FG
adidas
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul