FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Top intamplari de la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala a ajuns la urmatoarea runda, iar spectatorii abia au asteptat. Inca de la inceputul Cupei, cel putin un gol a fost marcat in aceste 27 de meciuri, starurile mondiale si-au lasat amprenta in istorie, au fost cateva minute finale de meci care ne-au tinut cu sufletul la gura, dar si o zi cu cele mai multe goluri marcate de la Cupa Mondiala din 1990 incoace. Din nou, ti-am pregatit cateva statistici pentru golurile marcate de diferite tipuri de ghete de fotbal. Destul de interesant, nu?

Moment istoric

Cristiano a marcat al 85-lea sau gol pentru echipa nationala a Portugaliei, in meciul impotriva Marocului si astfel a devenit cel mai bun marcator european din toate timpurile pentru echipa sa nationala. Ce masina de inscris goluri!

O cadere zdrobitoare

Victoria Croatiei in fata Argentinei 3:0 a fost cea mai grea infrangere pentru La Albiceleste din 1958, cand au pierdut in fata Cehoslovaciei 1:6. Chiar si cel mai mare star argentinian a avut o zi proasta, Lionel Messi (20) si Sergio Agüero (7) au atins mingea de cele mai putine ori dintre toti jucatorii de pe teren din prima jumatate.

Lovitura belgiana!

Pentru prima data de pana acum, Belgia a reusit sa marcheze cinci goluri intr-un meci al Cupei Mondiale! Mai mult decat atat, Romelu Lukaku, a devenit primul jucator de la Diego Maradona din 1986, care a marcat doua sau mai multe goluri in doua jocuri consecutive ale Cupei.

Suporter englez

Pentru prima oara de la infrangerea rusinoasa a Braziliei de catre Germania 1:7 de la Cupa Mondiala din 2014, o echipa a marcat cinci sau mai multe goluri intr-o singura jumatate. Echipa Angliei a distrus complet Panama.

Statisticile golurilor marcate de diferite ghete de fotbal.

Jakub Jonáš - Top4Football.

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
COPA SENSE+ FG
adidas
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Sustenabilitate
PHANTOM LUNA II ELITE FG
nike
Nou
PREDATOR ELITE LL SG
adidas
F50 ELITE LL FG
adidas
Nou
F50 ELITE FG
adidas
Nou
PREDATOR ELITE FG
adidas
Nou
PHANTOM GX II ELITE FG
nike
PHANTOM GX II ELITE FG
nike
LEGEND 10 ELITE FG
nike
Nou
x 11teamsports FUTURE Ultimate Forever FG/AG
puma
Nou
Anterior
Urmatorul