FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM

Top intamplari de la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala din Rusia ne-a tinut ocupati pentru cateva zile pana acum. Cele mai bune echipe nationale din lume au luptat pentru cel mai pretios trofeu, iar fiecare nereusita aduce dupa ea un blestem. Trebuie sa dea tot ce au mai bun si sa-si depaseasca limitele. Si cine face primul pas spre succes? Ti-am pregatit niste statistici interesante din prima runda a Campionatului, cat si informatii despre ghetele care au marcat cel ai des in turneu. 

Moment istoric

La varsta de 33 ani si 130 de zile, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale care a marcat un hattrick. In acelasi timp, acesta a fost al 54-lea hattrick din cariera sa, iar CR7 este doar al patrulea jucator care a marcat la al patrulea sau World Cup.

Cristiano a impresionat o lume intreaga in ghetele sale Nike Mercurial Superfly.

Importanta momentului

Doar 4 minute si 7 secunde au trecut intre penaltiurile Frantei si cele ale Australiei in meciul lor. Aceasta este cea mai scurta perioada in care un arbitru fluiera pentru doua penaltiuri in istoria Cupei Mondiale.

Chiar si expertii mai fac uneori greseli.

Lionel Messi nu a jucat un meci foarte bun impotriva nordicilor din Islanda. Toate cele unsprezece suturi ale lui au fost largi si chiar a ratat cel de-al patrulea sau penalti din ultimele sapte incercari. Frustrant.

Mahmureala campionilor

Campionii Germaniei au pierdut primul lor meci de la Cupa Mondiala, in fata Mexicului cu 0:1. Acesta este cel de-al treilea World Cup la rand, unde campionul nu castiga primul meci (Italia vs. Paraguy 1:1 in 2010, Spania vs. Olanda 1:5 in 2014). Ambele echipe nu s-au calificat mai departe.

Marcator

Golul lui Philippe Coutinho a fost al 37-lea gol pe care brazilienii l-au marcat din afara careului din 1966 incoace. Cu 11 goluri mai mult decat a doua cea mai buna echipa din statistici.

Philippe Coutinho a marcat purtand ghetele Nike Mercurial Vapor.

Magie misterioasa

Iran a devenit prima echipa din 1966 pana acum, care nu a reusit sa suteze la poarta oponentului in a doua jumtate, dar totusi a marcat.

informatii despre ghetele care au marcat cel ai des in turneu. 

(Calculam fiecare posibil gol marcat de un jucator anume).

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
COPA SENSE+ FG
adidas
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Sustenabilitate
PHANTOM LUNA II ELITE FG
nike
Nou
PREDATOR ELITE LL SG
adidas
F50 ELITE LL FG
adidas
Nou
PREDATOR ELITE FG
adidas
Nou
F50 ELITE FG
adidas
Nou
PHANTOM GX II ELITE FG
nike
PHANTOM GX II ELITE FG
nike
LEGEND 10 ELITE FG
nike
Nou
x 11teamsports FUTURE Ultimate Forever FG/AG
puma
Nou
Anterior
Urmatorul