5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Tachinarile de dinainte de Craciun au dat roade pentru Puma. Editia limitata alba ca zapada a sugerat stilul noii generatii de ghete Future Z. Modelul complet reproiectat are un singur scop: sa-ti innebuneasca adversarii. Tehnologiile progresive si aspectul atractiv ajuta, de asemenea, la atingerea acestui obiectiv. Sa vedem aceste frumuseti.

Neymar Puma Future Z

Piesa centrala si extrem de vizibila a modelului Future Z este banda de compresie adaptata, FuzionFit +, care ofera o fixare optima si suport pentru miscare, sporind agilitatea jucatorului. Puma a atras atentia asupra celor mai semnificative progrese tehnologice de la primul design. Banda speciala se remarca in contrast cu culoarea ghetelor. In editie limitata, inainte albe ca zapada, acum intr-o nuante vibranta de verde aprins.

Puma Future Z

Exteriorul este acoperit cu o suprafata GripControl pentru o senzatie perfecta de contact si control asupra mingii. Si daca te intrebi de ce Future Z? Raspunsul sta in talpa exterioara in forma de "Z", ce asigura miscari multidirectionale. Puma a reusit sa creeze niste ghete sexy, care sa iti atraga atentia.

Ia-ti perechea acum

Puma Future Z