5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Puma Future "Flash pack"

Devasteaza-ti adversarii in nuante de albastru. Puma prezinta noua generatie fresh a ghetelor de fotbal Future, create cu unele modificari  progresive care ofera jucatorilor o noua dimensiune a agilitatii. 

Aceste bestii au avut parte de mult succes in aceste luni si sunt acum gata sa straluceasca din nou, prezentand noua generatie a modelului sau reprezentativ Future. Chiar daca au fost denumite Flash Pack, ghetele nu sunt acompaniate de modelul One. Astfel au toata atentia doar pentru ele si se pare ca le place lumina reflectoarelor.

Puma Future "Flash pack"

Odata cu realizarea noii generatii 5.1, Puma a incercat sa asigure un suport maxim pentru agilitatea si dinamica celor mai neinfricati jucatori. Astfel exteriorul ghetelor a devenit mai subtire, mai usor si mult mai flexibil. In combinatie cu tehnologia NETFIT, ofera un confort flexibil ce sprijina piciorul in timpul schimbarilor bruste de directie. Astfel ai mai multa libertate in miscare, chiar si in cele mai grele unghiuri. Iar in locurile in care piciorul atinge mingea, stratul GripControl iti asigura o senzatie grozava asupra mingii.

Luis Suarez and Antoine Griezmann

Pe langa toate caracteristicile smart pe care le prezinta aceste ghete, designul lor iti va capta rapid atentia, prin intensitatea culorii albastre. Totusi, detaliile roz de pe exterior pun efectiv ghetele in miscare.

Acum, cand aparatorii s-au transformat in monstrii greu de invins, e vital sa ai o arma rapida si imprevizibila. Doar atunci iti vei putea invinge adversarii inainte sa stie ce i-a lovit.

Cele mai noi ghete Puma Future 5.1 Flash Pack disponibile acum in magazinul nostru online Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.