FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM
Cumpara acum Future 18.1

VIITORUL ESTE AL TAU

PUMA prezinta ghetele progresive FUTURE. Prima gheata personalizabila cu adaptarea si tehnolgia NETFIT. Proeictata pentru jucatori intiutivi, care doresc sa devina mai buni si sa impinga granitele posibilitatilor in fata. Fie ca Griezmann sau Čech. Gaseste-ti stilul individual. #NewLevels

Sistemul NETFIT, dezvoltat de PUMA special pentru panfotul de alergare, ii permite purtatorului sa experimenteze si sa-si lege pantofii in orice mod in functie de gust, stilul de alergare sau preferintele individuale. Sireturile devin o experienta unica oferit de variabilitatea si confortul intr-o singura experienta. NETFIT ofera suport maxim, chiar daca pentru sireturi stranse, fixare medie sau o fixare mai apropiata de calci. Suprafata ghetei este compusa de soseata textila evoKNIT, care inconjoara piciorul cu a doua piele si permite sportivului sa faca contact perfect cu mingea. A fost conceputa in asa fel sa nu limiteze miscararea datorita frecarii sale foarte reduse, in timp ce materialul acesteia ofera confort maxim in timpul jocului.

Noua talpa RAPIDAGILITY este fabricata din material ultra-usor Pebax oferind o amortizare perfecta, performanta consistenta si conservarea energiei in timpul alergarii.

ADAPTARE NELIMITATĂ

tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare șireturi.

VITEZĂ INEGALABILĂ

talpa RAPIDAGILITY pentru accelerare de 100%.

AGILITATE FĂRĂ LIMITE

șoseta textilă, evoKNIT, pentru agilitate și ușurime.

Cumpara acum Future 18.1