FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Noul kit Paris Saint-Germain acasa

Atat de multi ani in care am lucrat impreuna si atat de multi ani ce vor urma. Nike si Paris Saint-Germain au anuntat o extensie pe termen lung a parteneriatului pentru a anunta un nou kit pentru urmatorul sezon. Acesta are o banda verticala dominanta ce reprezinta cele trei decenii de amintiri cu swoosh-ul de pe piept.

New Paris Saint-Germain home kit

Fiind deja unul din cele mai longevive parteneriate din lumea sporturilor, aceasta munca in echipa incepe sa dea roade. Nike si Paris Saint-Germain si-au extins parneteriatul pentru inca cativa ani. Pentru a celebra aceasta aniversare, au pregatit un nou kit pentru parizieni in noul sezon 2019-2020. Kit-ul reflecta inceputul unei cooperari si aduce inapoi banda verticala dominanta. Banda este una supradimensionata si este formata din alte trei dungi la fel de subitiri - alb, rosu si din nou alb. "Noul kit este foarte frumos, in spiritul sau clasic. Este placut sa vedem din nou banda traditionala a clubului", spune Kylian Mbappé, incantat.

New Paris Saint-Germain home kit

Nike a reusit in a aduce inapoi mostenirea identitatii clubului într-un aspect modern, care doar evidentiaza caracterul kitului parizian. Si mai multe detalii, cum ar fi Paris scris pe partea interioara a gulerului, subliniand legătura dintre oraa, locuitori și club, il completează perfect.

Noul kit Paris Saint-Germain va fi disponibil in curand pe Top4Football.