REDUCERILE DE AN NOU Vreau reducere
Pregatit de iarna

Pregatit de iarna

9. 1. 2021 2 min. de lectura

Vezi selectia noastra scurta de produse care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta si din echipamentul de iarna.

Iarna este aici si odata cu ea si nevoia unui echipament specific. Pentru vreme rece cu zapada sau chiar vant. Vezi lista noastra scurta de produse, care iti vor face antrenamentele de iarna mai usoare si mai confortabile

Este bine sa pleci de la baza. Si in timpul iernii, baza unei tinute ar trebui sa fie formata din imbracamintea functionala. Creeaza un strat subtire pe piele, care te va mentine cald in timpul miscarii. Si care, in acelasi timp, nu iti va limita libertatea de miscare. Ca strat urmator, purtam mai ales un set de antrenament (sau trening). De asemenea, acesta iti va fi de folos si in primavara sau toamna. Si daca ai deja o parte dintr-un trening, asigura-te ca il completezi cu cealalta parte. Fie pantaloni, fie un hanorac. Dar in timpul iernii avem adesea nevoie si de mai multe straturi de haine, iar ultimul strat ar trebui sa fie, desigur, o jacheta de antrenament.

Ready for winter

Cu trei straturi pe tine, vei rezista probabil la frig si vei fi ferit de pneumonie sau alte boli similare, dar de degete sau urechi degerate? Asta poate fi si mai rau. Prin urmare, nu uita de caciula si manusi. Iar pentru adevaratii cunoscatori, avem si cele mai tari cagule sau incalzitoare pentru gat.

Ready for winter

Dar, desi suntem un magazin de echipamente de fotbal, nu uitam de momentele in care nu alergam pe un teren, ci cand suntem, de exemplu, in drum spre serviciu, la scoala sau la o intalnire. In astfel de situatii, nu vei mai fi un star care poarta un trening si o cagula. Asadar, nu uita sa vezi ofertele noastre de imbracaminte de timp liber. Avem jachete fashion, hanorace, veste si multe altele.

ready for winter

Tomáš Zemánek - 11Teamsports.

M NK DRY PARK20 PANT KP
M NK ACDMY18 RN JKT
Core18 Hoody
Y NK ACDMY18 RN JKT
M NK DRY ACDMY18 PANT KPZ
M NK DRY ACDMY18 HOODIE PO
M HOODIE PO FLC TM CLUB19
M NK DRY ACDMY18 DRIL TOP LS
MILANO 16 SOCK
M NK DRY ACDMY18 TRK SUIT W
M NK DRY PARK20 TRK JKT K
Nou
ICON NECKWARMER
VPRKNT STRKE SNOOD T4R
FLEECE NECK WARMER 2.0
Nou
Anterior
Urmatorul