FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Noul kit de-acasa Real Madrid

Noul kit este un pod intre trecut si viitor! Megaclubul spaniol prezinta noul kit de-acasa pentru sezonul 2019/20, impodobit cu detalii aurii inspirate de coroana regala pe un fundal alb clasic.

Real Madrid se mandreste cu una dintre cele mai variate colectii de trofee din istoria cluburilor de fotbal: un record de 13 trofee Champions League si 33 de titluri de ligi. Istoria bogata se reflecta in culoarea alba semnificativa, in timp ce auriul este despre influenta si puterea clubului. Designul alb modern face referire la setea acestui club dupa realizari grozave, care nu se limiteaza doar la asteptari, ci si la obligatii.

New home kit of Real Madrid

In crearea kitului, adidas s-a inspirat de culoarea aurie folosita de coroana regala, care a aparut initial in emblema clubului in 1920. Inelele aurii de de-asupra mansetelor ambelor maneci, cat si cele trei dungi de pe umeri amintesc si ele de coroana. Simetria si detaliile elementelor aurii sunt cele care fac kitul sa arate exceptional. In ciuda numarului mare de imbunatatiri pe care adidas le-a adus pe fundalul alb-ca-zapada, fanii simt ca auriul reflecta cu-adevarat mandria clubului.  

New home kit of Real Madrid

Dupa parerea fanilor, noul kit reprezinta setea nesfarsita dupa trofee pe care Realul o simte inca din 1920, cand li s-a oferit titlul regal de la Regele Alphons al III-lea. Si aceeasi sete a simtit-o si in 1950, era faimoaselor sale victorii din fotbalul european, cat si in timpul recentelor triumfuri din Champions League. In tot acest timp, jucatorii clubului Real Madrid au purtat doar kituri extraordinare. Iar acestia urmeaza sa poarte tot un astfel de kit si in urmatorul sezon. 

New home kit of Real Madrid

Poti cumpara noul kit Real Madrid incepand cu 14 iunie din magazinul online Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.