End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Noul kit de-acasa FC Barcelona

Patratele sunt noile dungi! Cel putin asta e cazul la FC Barcelona inaintea urmatorului sezon, cand impreuna cu Nike au abandonat designul traditional in dungi al kitului lor de-acasa si au introdus un design inspirat din cartierul Eixample si structura iconica patratoasa a strazilor sale.

Unul dintre cele mai grozave cluburi de fotbal din lume au facut un pas curajos, iar designerii Nike au realizat ca moda se schimba mereu. De aceea au gandit impreuna cu unul dintre cei mai mari clienti ai sai un design nou, fresh, care reflecta creativitatea acestui cartier rezidential. Kit-ul de-acasa al sezonului urmator este o interpretare curajoasa a culorilor faimosului club numit Blaugranas, acompaniat ca pana acum de semnul "swoosh", emblema clubului si steagul catalan in jurul gulerului.

New Barca's home kit for 2019/20 season

Acest kit este un lucru nou si interesant,” a spus fundasul Gerard Piqué, aratandu-si entuziasmul. “Poate arata diferit, dar tot este 100% Barca. Mai mult, reprezinta legatura pe care acest club o are cu suporterii sai, iar asta ii duce mai departe."

Toata aceasta poveste a impartit insa fanii in doua tabere. Insa cu siguranta lui Ivan Rakitič ii va placea.

Noul kit acasa al Barcelonei pentru sezonul 2019/2020 va fi disponibil in curand pe Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.