QUARTER FINAL DAYS – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Sergio Ramos: Corazón Y Sangre

Nike lanseaza o editie limitata a ghetelor de fotbal Sergio Ramos, Tiempo 7 Corazón Y Sangre.

A fost nevoie de mult timp pentru a recunoaste calitatile unui aparator prin lansarea unei editii limitate de ghete de fotbal ale acestuia. Totusi, in cazul dominantului toreador spaniol, Sergio Ramos, era menit sa se intample mai devreme sau mai tarziu. Nike apreciaza succesul acestuia si il claseaza impreuna cu legende ca Ronaldinho, Francesco Totti, si Andrea Pirlo, care au avut colectiile lor proprii de ghete de fotbal Tiempo.

Nike Tiempo

“Corazón Y Sangre“, care inseamna Inima si Sange, este un tribut adus originilor spaniole ale fotbalului. Acest aparator de prima clasa, un maestru in elita fotbalului, care opreste toti oponentii. Simtul fin pentru golurile importante, conducerea ce inspira, banda de capitan pe mana si stilul care a facut apararea sexy - toate acestea au servit ca sursa de inspiratie pentru aceste capodopere.

Ramos a contribuit cu pasiune la ultimul design al editiei sale limitate de ghete de fotbal, Tiempo 7. Dragostea lui pentru caii albi Andalusiani au inspirat culoarea perlata a partii superioare ale ghetelor, in timp ce emblema nou-nouta SR4 de pe calcai are o potcoava cu litera R, ce adduce un tribut cailor spanioli de razboi. Sireturile contin referinte catre Andalusia, regiunea sa nativa, dar si catre Spania, in timp ce sunt plasate langa numele copiilor lui Ramos.

Un alt domeniu la care cel mai bun aparator din lume tine foarte mult este familia. "Familia" scrisa pe o parte a ghetelor este completata de initialele Rn'R, facand referire la Ramos si Rubio, numele iubitei sale Pilar. Cuplul are doi copii - Sergio Jr. si Marco - ale caror nume sunt scrise atat pe partea din interior (a talpii), cat si pe sacul ghetelor. “Noventa Y Vamos, 90+” se refera la cea mai tipica activitate din jocul lui Ramos din ultimii ani, si-anume marcarea golurilor in ultimele secunde din meci. Sergio a mai adaugat inca trei motto-uri pe ghete - dorinta, caracter si pasiune. Dupa spusele lui, aceste cuvinte poarta originea conducerii si mostenirii pe care doreste sa o lase apoi. "Dupa atatia ani de joc, aceste ghete exprima intr-adevar ce simt si cine sunt. Spun povestea mea. Fiecare element al ghetelor este personal. Un vis implinit", spune Ramos.

Nike Tiempo Sergio Ramos: Corazón Y Sangre

Corazón Y Sangre - aceste doua cuvinte au cea mai mare importanta pentru mine. Inima reprezinta dedicarea fata de ceea ce fac, in timp ce sangele iti este in ADN. Doar multumita a ceea ce esti in interior ca om poti deveni cea mai buna varianta a ta."

Sunt doar 4.000 de perechi de ghete din aceasta colectie unica, de aceea si aici, pe Top4Football vom avea un numar limitat. Ti-ar placea sa fii ca Sergio? Atunci nu rata aceste frumuseti.

Jakub Jonáš - Top4Football