FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM
Nike Terra pack

Nike Terra pack

25. 11. 2019 2 min. de lectura

Nike a lansat o noua colectie de ghete de fotbal numite Terra Pack, ce include modelul Mercurial si PhantomVNM.

Nike continua in trend, isi imparte cele patru modele si formeaza grupuri alternative. Ultima editie a colectiei Terra Pack demonstreaza asta cu modelul Mercurial si PhantomVNM in culori nisipii.

Colectia Terra Pack prezinta o forma neobisnuita de trei stiluri combinate, precum ghetele Mercurial Vapor 13, Superfly 7 si Phantom Venom. Aici, pentru prima data, armele Phantom nu vin in aceeasi colectie cu surorile lor, Vision. Si se pare ca acesta este drumul pe care va merge brandul - sa caute trenduri noi si sa le combine in pachete atractive.

Aceasta ultima colectie de ghete de fotbal vine intr-o culoare nisipie completata de un mov mistic. Iar aceasta nuanta speciala face referire la puterea interioara a fiecarui individ si la abilitatile sale naturale, pentru a-i spori intuitia, echilibrul si directia. La ghetele de fotbal Mercurial, nuanta de mov atrage atentia tuturor multumita si verdelui vibrant. Ai spune ca o combinatie care iti aminteste de nuantele pielii si uneori de Hulk nu prea ar merge, cand de fapt creeaza o perspectiva unica a modelului Mercurial.

PhantomVNM ofera, de asemenea, un design caracteristic desertului. Cu toate acestea, verdele indraznet este mult mai finut, deoarece este aplicat doar pe logo-ul de pe calcaie. Atunci cand sunt rotite in diferite unghiuri, talpa la fel ca Swoosh-ul de pe partea exterioara formeaza un efect unic de verde, albastru si violet.

Pe teren, Terra Pack doar isi confirma caracterul netraditional, deoarece va aparea doar pe picioarele unor stele selectate, precum Harry Kane si Eden Hazard. Odata cu aprinderea luminii Ligii Campionilor, aceasta este oportunitatea ideala de a introduce aceasta colectie de Pamant intr-un mod ilustru. Si din moment ce noua colectie Nike Terra Pack este acum disponibila la Top4Football, poti incepe sa scrii o scrisoare catre Mos Craciun!

Jakub Jonáš - Top4Football.