QUARTER FINAL DAYS – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Revolutie ascunsa in interior: Descopera noii Nike PhantomVSN

Procesul crearii unei ghete incepe in mod normal cu o schita, insa nu e nimic normal in ceea ce priveste modelul Nike PhantomVSN. Designerul Phil Woodman a dorit sa creeze ceva inedit de unic, asa ca s-a gandit sa treaca prin acest proces invers. Iar rezultatul? Nike PhantomVSN si o noua fizionomie care va fi folosita cu siguranta si la alte modele Nike.

"Am creat Quadfit, partea interioara moale a ghetei, care se potriveste fiecarui tip de picior, pastrandu-si forma fara a se largi prea mult", spune Woodman. ""Tehnologia Quadfit fixeaza bine piciorul, fara a-i limita miscarile."

Nike PhantomVSN

Tehnologia Quadfit asigura o performanta excelenta fara a strange sau a se largi prea mult, asa cum se intampla de obicei la materialele din tesaturi. Cele patru axe speciale din fibre ajusteaza piciorul jucatorului, oferindu-i destul suport pentru miscari in orice directie. Acest lucru este realizat in principal de pozitia unica a fibrelor si de distanta dintre acestea, deoarece golurile dintre ele ajuta la dispersia greutatii si reduce frecarea. Rezultatul - acest model se potriveste unui numar incredibil de fizionomii diferite de picioare.

"Fotbalistii trebuie deseori sa isi ajusteze incaltamintea pentru a-i face sa se potriveasca picioarelor lor, insa modelul PhantomVSN se potriveste perfect fara alte modificari aditionale, ci direct din cutie."

Un alt element al modelului PhantomVSN, ascuns la prima vedere, este sistemul Ghost Lace. Pentru a imbunatati traditionalele sireturi, a fost necesara reducerea numarului de miscari, creand o constructie care leaga gheata dintr-o singura miscare. Poti pune sireturile in interior pentru a crea o suprafata neteda, fina, extrem de utila.

"Ne-am documentat mult, am discutat cu jucatorii si am analizat datele din laboratoarele noastre", explica Woodman. ""Iar rezultatele sunt clar in favoarea acelei inchideri care sa favorizeze fiecare jucator."

O alta inovatie ascunsa a modelului PhantomVSN este Nike Flyknit in talpa interioara, care asigura un control mai bun asupra mingii, fiind construit conform datelor NSRL (Nike Sport Research Lab). "Triunghiul acopera suprafata a trei oase esentiale din talpa. Iar aceasta este partea pe care cercetarea noastra o considera decisiva pentru un control corect asupra mingii", spune Woodman.

Anumiti jucatori deja poarta modelul  de ghete de fotbal Nike PhantomVSN, cum ar fi Philippe Coutinho, Mallory Pugh, Kevin De Bruyne, Fran Kirby si Leon Goretzka.

Nike PhantomVSN