FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Nike PhantomVNM "Game Over"

Nike intra hotarat in 2019, lansand noul sau tip de atac neimblanzit. Permite-ne sa-ti prezentam o pereche de ghete de fotbal din seria PhantomVNM ce completeaza designul popularului brand si al acestor ghete de fotbal. Acest an incepe cu colectia "Game Over", conceputa pentru cei mai infocati atacanti.

Nike PhantomVNM "Game Over"

Ultima generatie a ghetelor de fotbal Phantom Venom a fost dorita grozav. De aceea presupunem ca realizarea acestei forte armate intr-un design modern este o continuare naturala a generatiei anterioare de Hypervenom.

Aceste arme grozave, cu un simt mortal pentru goluri, poseda un repertoriu variat de abilitati, care le ajuta sa inscrie in cele mai bune ocazii. Valorile din tabelul cu cei mai buni marcatori raman la fel, doar ghetele PhantomVNM au fost in principal inovate. Fata in fata cu portarii, scopul lor este sa-si pastreze acuratetea si forta in echilibru. De aceea partea superioara realizata din material Flyknit este acoperita si cu un strat NikeSkin. Multumita designului sau, partea care atinge mingea cel mai des a fost imbunatatita, dar si largita. Iar acesta este un alt motiv pentru care partea inferioara a siretelor este acoperita, pentru a oferi o senzatie perfecta.

Nike PhantomVNM "Game Over"

Partea de tragere din interior este cea mai importanta modificare. La prima vedere de nerecunoscut datorita setului negru de incretituri la unghiuri specifice si inaltimi ascendente. Aceasta treisprezece dungi din zona de tragere ofera rotatie optima, control asupra balonului si destula putere pentru a trage suturi precise si rapize.

Ultima, dar nu cea din urma, Phantom VNM vine cu o caracteristica a talpii exterioare total noua, fiind evidentiata printr-un model negru de panza de paianjen.

Nike PhantomVNM "Game Over"

Nu sunt doar simple ghete de fotbal, ci sunt noua ta armura, cu toate superputerile! Vei putea cumpara noile Phantom Venom curand pe Top4Football