FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Nike Phantom Fire

Vine iarna si in fotbal. O perioada in care vremea, accidentarile si oboseala vor incerca sa te incetineasca in drumul tau pentru a-ti face visul realitate. Sesiunile lungi de antrenament vor fi de multe ori pe intuneric, iar aici vei avea nevoie de energie pentru a fi cel mai bun. De aceea colectia de ghete Phantom Fire este aici.

Noua colectie de ghete Phantom Fire, ce include ghetele Venom, impreuna cu partenerul lor mortal Vision, iti vor da energie exact atunci cand ceilalti vor incepe sa oboseasca.

De data aceasta, Phantom Venom a luat o nuanta de rosu deschis, pulsand putere performantei tale in serile racoroase de iarna. La fel ca si colectia anterioara, calcaiul prezinta logo-ul Just Do It. Multi fani isi vor aminti de designul similar al ghetelor T90 Laser.

Nike Phantom Fire

Nike Phantom Fire

La prima vedere, arata ca si cum sora lor, Phantom Vision, poarta un negru deschis, insa in realitate este o nuanta de rosu foarte inchis, important pentru aceasta colectie hot, completand perfect designul ghetelor cu detalii diferite. Indiferent ca vei alege varianta deschisa sau inchis, un lucru e sigur: vei fi aprins ca focul si iti vei urma visul oridunde te vei afla.

Nike Phantom Fire

Nike. Phantom Fire

Noua colectie de ghete de fotbal Nike Phantom Fire disponibila acum pe Top4Football.