End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike Merlin – mingea oficiala Premier League

Pentru a 20-a aniversare, Nike s-a gandit sa vina cu un design inedit, pentru a adauga o stralucire moderna acestui sport care a devenit tot mai rapid. Merlin este o minge noua ce ne pastreaza atenti in timp ce asteptam cu sufletul la gura sezonul urmator al ligii de fotbal Englezesti.

Cea mai noua minge Nike Merlin este prima versiune creata special pentru Premier League. Cu o grafica modulara distincta si culori vii, aceasta este inspirata de perisajul urban al oraselor si metropolelor din Anglia. Iar detaliile lucioase roz in combinatie cu elementele negre sunt cele care atrag atentia la prima vedere. Nike a decis sa mearga pe o paleta de culori care va continua sa se modifice in timpul sezonului. Multumita inovatiilor aduse, Nike Merlin face pasele si suturile nu doar mai puternice, ci si mai rapide.

Nike Merlin

Aceste tehnologii ar trebui sa imbunatateasca interesul fata de acest sport, cat si abilitatile jucatorilor, ducand jocul la un alt nivel cu totul incredibil. Dar care sunt cele mai importante tehnologii?

Spre deosebire de celelalte modele, Merlin dispune doar de patru parti principale, pentru a crea mai multe locuri ideala pentru lovituri, oferind mai multa putere si precizie paselor si suturilor. Santurile sale Nike Aerowtrack ajuta la aruncarea usoara a mingii, fara oscilatiile acelea enervante. Ultima, dar nu cea din urma, tehnologia Urban Grip, care este o versiune imbunatatita a ACC (All Conditions Control), se asigura ca fiecare contact cu mingea este perfect, indiferent de conditiile meteo.

Nike Merlin

Noua minge Nike Merlin va fi disponibila in curand pe Top4Football

Jakub Jonáš - Top4Football.