Nike lanseaza ghetele de fotbal Nike Mercurial Superfly 360

O noua generatie a ghetelor de fotbal Nike Mercurial Superfly si Vapor 360 este aici! 

Aseaza-te, fa-te confortabil, ia o pauza si lasa-te purtat de o viteza fara limite. O noua era Mercurial abia incepe. Aceasta este o introducere festiva a noii regine a vitezei - ghetele de fotbal Nike Mercurial Superfly 360. Lumea este pregatita. Dar tu?

Finisate din mostenirea predecesorilor sai, ghetele de fotbal Mercurial Superfly 360 reprezinta douazeci de ani de inovatii semnificative. Un pionier al vitezei in fotbal, care a fost inceputul multor momente legendare din istoria fotbalului. Ghetele de fotbal Mercurial si-au creat deja un nume. 

Jucatori legendari ca Ronaldo, Thierry Henry, Didier Drogba sau Zlatan Ibrahimovič. Lista cu fotbalistii care au uimit lumea purtand aceste ghete de fotbal poate continua. Din 1998, fiecare gheata Mercurial a devenit companionul celor mai rapizi jucatori de pe planeta, iar aceasta conexiune totala inca functioneaza. Kylian Mbappé si Marco Asensio ii admira pe eroii lor, Neymar si Cristiano Ronaldo. Mostenirea lor este data mai departe in timp ce viteza ramane acolo. 

Nike Mercurial Superfly 360

Atunci ce magie poseda aceste ghete de fotbal? Te gandesti la numarul 360, nu-i asa? Ei bine, el aduce toata tehnologia vitala din ultimele produse Mercurial. Intreaga constructie de 360 de grade este realizata din popularul material Flyknit, care iti tine picioarele si le impiedica sa alunece in interiorul ghetelor, deci nimic nu iti poate sta in calea atingerii vitezei maxime.

Forma ghetei se interconecteaza cu interiorul acesteia, multumita careia fiecare marime a ghetelor este ajustata pe structura osoasa a marimii respective. ""Cu modelele anterioare Mercurial, am bazat totul pe marimea 9. In cazul acestui model nou insa, putem asigura acel confort pentru fiecare marime"", spune designerul Nike, Jengwoo Lee.

Nike Mercurial Vapor 360

La prima impresie, talpa exterioara pare a fi cea care a suferit cele mai mari modificari. Realizatorii au pus crampoanele separat in partile din fata si din spate ale ghetei. Modelul a fost inspirat din gheara unui ghepard.

Ghetele au un aspect foarte curat si simplu, cu un logo Nike mic si elegant in partea din fata a talpii si un M indraznet pe calcai. "Jucatorii care poarta ghetele Mercurial sunt cei mai rapizi, de aceea simbolul M este ultimul lucru pe care oponentul il va vedea", a adaugat Lee.

Jucatorii din intreaga lume vor purta noile ghete Superfly si Vapor deja in acest weekend, si tu vei avea sansa sa ii cumperi pe Top4Football curand.

Jakub Jonáš - Top4Football