FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Nike lanseaza o colectie Jordan pentru Paris Saint-Germain

Au trecut cativa ani de cand Michael Jordan a vizitat Parisul pentru prima data. In 1985, probabil nu a avut nici o idee despre cat de bine brandul Jordan se va descurca in acest oras al modei. In 2016, primul magazin a fost deschis, iar in 2017 brandul a stabilit un parteneriat cu Federatia Franceza de Baschet. Totusi, cea mai grozava recompensa din aceasta armonie de durata vine doar prin prima colectie Jordan in cooperare cu faimosul Paris Saint-Germain.

Nike lanseaza o colectie Jordan pentru Paris Saint-Germain

"Colaborarea cu Paris Saint-Germain si brandul Jordan arata ambitiile ambelor parti in a combina stiluri variate, modele si inovatii. Practic, impartim valori similare - mostenirea sportului si un design grozav. Credem ca aceasta colaborare ii va coplesi pe fanii nostri si ne va ajuta sa castigam o noua audienta si sa ne imbunatatim scopurile", a spus Nasser Al Khelaifi, presedintele PSG.

Nike Phantom Vision "Jordan x PSG"

Nici Michael Jordan nu mai are rabdare cand vine vorba despre noua colectie, fiind o combinatie complet unica. "De fiecare data cand vin la Paris, simt ca este foarte mult loc si energie pentru Jumpman. Totusi, sa plasez acest brand pe tricourile PSG este un cu totul alt nivel. O combinatie de doua stiluri diferite, comunitati pasionate si energie la scala mondiala - asta ma face incredibil de nerabdator."

Nike Mercurial Vapor "Jordan x PSG"

Acest sezon Champions League, jucatorii PSG vor purta un set grozav, cu logo`ul brandului Jordan. Totusi, cum este comun Nike, va aparea si pe colectia de ghete de fotbal Mercurial Vapor si ultimele Phantom Vision, intr-un nou stil exploziv. Ambele modele vin intr-un design negru, decent si simplu, cu detaliile logo`ului Jumpan. Look`ul inchis este completat de rosul aprins, care a jucat un rol semnificativ in istoria brandului Joran, fiind una dintre culorile de baza ale PSG.

Poti intra in posesia acestei colectii limitate de ghete de fotbal unice, in magazinul nostru fizic sau online Top4Football, incepand din 14 Septembrie.

Jakub Jonáš - Top4Football.