FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Nike lanseaza colectia sa Rising Fire

Anul trecut aproximativ in aceeasi perioada, Nike prezenta noua sa colectie de ghete de fotbal, Rising Fire, pentru viitoarele staruri tinere. Acum, cu aproape un an in urma, brandul echipeaza din nou jucatori de perspectiva cu noul design al acestei colectii in derulare.

Anul trecut, Nike a adus la viata stilul inceputului de sezon de pe teren prin conceptul colectiei sale Rising Fire. Dupa numele colectiei se intelege ca aceasta a fost creata pentru tinerii jucatori pasionati si explozivi, fiind inspirata de stilul imprevizibil al acestora si potentialul lor de a deveni staruri mondiale.

Nike Mercurial Superfly "Rising fire"

Ultima colectie Rising Fire vine in nuante de bordo si castaniu, impreuna cu o stralucire aurie, evidentiind elementele caracteristice ale modelelor individuale. Noua colectie contine doar doua modele Nike - Mercurial si ultima versiune Phantom Vision.

Nike Phantom Vision "Rising Fire"

Dupa designul alb ca zapada al colectiei Just Do It, modelul Mercurial se intoarce cu elementul sau caracteristic din varf. Este vorba despre emblemele Nike care stralucesc pe intreaga suprafata a ghetei, multumita culorii lor aurii puternice. Pe modelul PhantomVSN se afla un triunghi auriu pe partea laterala interioara a ghetei, care simbolizeaza aparitia rapida a acestui model pe piata fotbalului.

Vino si tu sa-ti iei colectia Rising Fire din magazinul nostru online sau din magazinele fizice Top4Football. Devino unul dintre jucatorii tineri care aduc focul la fiecare joc!

Nike Mercurial Superfly "Rising Fire"

Nike Phantom Vision "Rising Fire"

Nike Phantom Vision "Rising Fire"

Jakub Jonáš - Top4Football.