5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Nike Fully Charged Pack

Precizie exclusiva, design exclusiv. Jucatorii care au trecut la noile modele Venom sunt incarcati complet acum, deoarece picioarele lor rapide vor purta o combinatie noua de culori electrizante, numita “Fully Charged” Pack.

Tonuri inchise cu vibratii intunecate si si un design fumuriu amintesc cu siguranta de noptile furtunoase. In asemenea momente, tensiunea si atmosfera sunt in aer si exact asta este de asteptat de la aceste crampoane in urmatoarele meciuri Champions League si alte ligi de top. Nuante de albastru in contrast cu portocaliul deschis al logo-ului Nike si al crampoanelor, ofera ghetei un look si mai vibrant si energic.

Colectia “Fully Charged”, acoperind exclusiv doar modelele PhantomVSN si PhantomVNM se ridica la nivelul asteptarilor. In acest mod Nike ofera jucatorilor lor niste arme puternice, insa acum totul depinde de ei, sa loveasca precum un fulger si sa incheie jocul cu precizie. Stadionale din intreaga lume vor vedea foarte curand noile ghete in meciurile ce urmeaza. Sa inceapa spectacolul.

Nike Phantom "Fully Charged pack"

Ghetele din colectia Fully Charged Pack disponibile in curand la Top4Football.

Mikoláš Bartoš – Top4Football.