FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Nike dezvaluie tricourile pentru Cupa Mondiala Feminina

Paisprezece echipe nationale feminine si-au dezvaluit noile tricouri pentru Cupa Mondiala Feminina, care va avea loc vara aceasta in Franta. Nike a anuntat planurile sale pentru sustinerea generatiilor viitoare ale sportului feminin.

Zeci de staruri ale fotbalului feminin s-au adunat la Paris pentru a dezvalui noile lor tricouri nationale pentru Cupa Mondiala din 2019. Insa acest eveniment a insemnat mai mult decat atat, celebrand frumosul sport si crescand entuziasmul ce inconjoara acest campionat. Nu va fi nici o surpriza, deoarece versiunea feminina a celui mai popular sport din lume a strabatut un drum lung in ultimii patru ani, cel putin in Europa, pentru a deveni cel mai urmarit sport feminin de echipa.

Nike Women's World Cup kits

Efortul depus in crearea noilor tricouri nationale vine odata cu interesul recent fata de fotbalul feminin. Inspiratia designerilor Nike s-a creat direct din nevoile actuale ale jucatoarelor. Prin monitorizarea si scanarea miscarilor in laboratorul Nike Sport Research Lab, acestia au realizat un echipament care sa ofere exact ceea ce trebuie. Multumita tehnologiilor, materialelor si masurilor folosite, acesta se ajusteaza perfect miscarilor specifice din timpul jocului. Designul ce include maneci mai lungi si un decolteu in V indeplineste astfel nevoile pe care jucatoarele le-au avut pana acum.

Nike Women's World Cup kits

In cadrul aceluiasi eveniment, Nike a venit cu un plan pentru sustinerea fotbalului feminin si a sportului feminin in general. Parteneriatul cu UEFA Women’s Football, sustinerea din partea programelor mondiale de fotbal, cooperarea cu multe alte organizatii sportive, toate avand acelasi unic tel - sa inspire viitoare atlete in inceputul carierei lor sportive. Deoarece oricine are dreptul sa faca ceea ce ii place, oricine are dreptul sa faca sport, indiferent de origine sau contextul din care provine.

Nike Women's World Cup kits

Mikoláš Bartoš - Top4Football.