FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM

Ghete de fotbal Mizuno Morelia Neo II

Samurai japonez printre gigantii lumii. Brandul clasic din tara rasaritului cunoscut pentru calitatea ferma si pielea extrem de moale, nu mai este dedicata doar pentru matadorii experimentati ai meciului, pentru care acest brand este de neatins. Acum devine tot mai popular printre jucatorii profesionisti si noile generatii. De ce?

Primul lucru care iti vine in minte cand spunem ghete de fotbal Mizuno? Pariu ca e piele de cangur. Pentru ca asta e pur si simplu ceva ce nu poti uita cand spui Mizuno, si nu este nici o surpriza din moment ce acestia cunosc cel mai bine afacerea. In acelasi timp, aceste ghete cu siguranta nu au ramas blocate in trecut, ci au evoluat pentru a implini cele mai mari cereri ale jucatorilor moderni. Fotbalisti mai rapizi, mingi de fotbal mai rapide, fotbal mai rapid. De aceea ghetele Morelia Neo au adus cateva schimbari subtile in greutatea lor, au imbunatatit talpa si au maximizat confortul. In acest fel s-a nascut o noua gheata de fotbal, de numai 180 g, ce ofera o senzatie a mingii de neegalat si are abilitatea de a se potrivi perfect oricarui jucator.Mizuno Morelia Neo II

Ghetele de fotbal Morelia Neo si piesele selectate de Rebula din colectia “Made in Japan” Mizuno sunt acum disponibile, exclusiv pe Top4Football.