End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM
adidas dezvaluie mingea UCL 2020 "Finale Istanbul"

adidas dezvaluie mingea UCL 2020 "Finale Istanbul"

19. 2. 2020 2 min. de lectura

adidas dezvaluie mingea oficiala de meci pentru Finala de la Istanbul a UEFA Champions League 2019/20.

Cat ne bucuram ca Champions League s-a intors. Pe cele mai tari stadioane din lume si cu cele mai prestigioase cluburi de fotbal, adidas dezvaluie noua minge oficiala care va starni emotii puternice in finala de la Istanbul. Si tocmai acest oras grozav a fost inspiratia de baza in crearea designului mingii. 

Inspirandu-se din orasul gazda, unde Estul si Vestul se intalnesc, designul complex prezinta o interpretare artistica manuala a hartii Istanbulului, care in mod unic leaga cele doua continente: Europa si Asia. Mingea oficiala de meci a finalei a fost creata pentru a scoate in evidenta cunoscutele stele ale UEFA Champions League.

adidas

Nascute din arta culturala a Istanbulului, stelele albe pozitionate strategic contrasteaza perfect harta orasului creata manual ce se regaseste pe intreaga suprafata a mingii. Iar in centru se afla stramtoarea Bosporus, un rau ce curge de-alungul orasului uning Estul si Vestul.

adidas

Combinand arta cu fotbalul, designerii adidas au cautat o metoda mai traditionala de a aduce modelul hartii la viata, mai intai gravandu-l in lemn, iar apoi imprimanadu-l pe linoleum pentru a imbina inovatia si traditia, mostenirea. Paleta de mov indraznet este inspirata de nuantele de la apus ale soarelui deasupra raului.

adidas

Cumpara noua minge de meci oficiala adidas pe 11teamsports

Jakub Jonáš - 11teamsports.