FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Noile kituri Manchester City

Manchester City au primit primele kituri istorice cu Puma pe piept. Kiturile aduc un omagiu istoriei orasului si in mod special mostenirii sale industriale si culturale. Atat echipamentele de acasa sau de deplasare au fost dezvaluite simbolic si in mare stil - la evenimentul de lansare din districtul industrial al orasului Manchester, cu suportul muzicii locale.

Totul a aratat ca o adevarata celebrare si chiar sunt motive de celebrare pentru partea albastra a lui Manchester dupa ultimul sezon. Domesticul triplu unic (cvadrublu daca includem si Comunitatea Shield) si-a scris numele in istorie cu auriu, iar gasca lui Pep Guardiola cu siguranta doreste sa pastreze acelasi ritm.

Puma x Man City kit launch

Un eveniment captivant s-a organizat in districtul Mayfield, in care au fost dezvaluite kiturile oficiale pentru sezonul 2019/20, iar pe langa invitatii mult-asteptati, Sergio Agüero si Oleksandr Zinchenko, rapperul si fanul City, Bugzy Malone, a fost el prezent si a avut un concert. Puma a facut totul foarte clar. Muzica, cultura si arta vor avea o importanta grozava in aceasta noua colaborare. Nu e doar despre fotbal, este despre intreaga comunitate a fotbalului, este despre intregul oras.

La stadionul Etihad de-acasa, membrii echipei City vor purta clasicul albastru deschis al clubului in vanatoarea lor de trofee. Cu siguranta culoarea asta nu putea fi lasata de-oparte. Pentru prima oara este complementata de mov, o culoare care pana acum a fost folosita in kitul de deplasare a lui City. Modelul in valuri este un detaliu minor ce reprezinta istoricele masinarii de tesut care au jucat un rol important in revolutia industriala a orasului Manchester.

Puma x Man City kit launch

Ceva mai extravagant, asa putem sa numim kitul de deplasare pentru care designerii s-au inspirat din anii `80 si `90, cand noua generatie a muzicii isi facea aparitia in Manchester. Un val de tineri artisti, trupe, DJs si o cultura diversa a cluburilor sunt reprezentate simbolic prin linii galbene pe umar si elemente colorate pe maneci. Designul jucaus creeaza un model interesant pe care fanii City il vor iubi cu siguranta. 

Puma x Man City kit launch

Ambele kituri comemoreaza o aniversare importanta a clubului, deoarece MCFC sarbatoreste 125 de ani de existenta. Si nimeni nu poate nega ca acest club se afla acum intr-una dintre cele mai bune perioade de pana acum. Fanii cu siguranta pot astepta cu sufletul la gura urmatorul sezon si surprizele care vor veni, acum in noile tricouri Puma.

Mikolas Bartos – Top4Football.