5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Global boot spotting

Tot mai multi jucaori aleg ghete de fotbal extraordinare din colectiile anterioare. Chiar si saptamana trecuta am vazut mai multe alegeri notabile, care au adus o lumina deosebita in competitiile de liga si cupa. Vezi selectia noastra.

Zinedine Zidane (Real Madrid) - adidas Predator 19+

Elegantul francez se reintoarce in mare stil ca antrenor al Real Madrid. La primul antrenament oficial al echipei, acesta a purtat ghetele Predator 19+ in deisgnul auriu. Ultima generatie a acestor ghete iconice aduce un omagiu lui Zinedine Zidan si David Beckham, care au prezentat recent versiunile imbunatatite ale modelelor Predator Accelerator si Precision. Sincer, sunt prea impresionante ca sa nu fie purtate.

Zinedine Zidane

Mesut Özil (FC Arsenal) - adidas Predator Accelerator

Inca mai cauti cele mai emblematice ghete de fotbal Adidas Predator Accelerator? Nu mai este necesar. Mesut Özil a adus o varianta restaurata a cliselor ghete din 1998, de la meciul cu Rennes, din Europa League, si a demonstrat cat de bine arata pe teren. Legendele vor renaste. 

Mesut Özil

Suso (AC Milán) - Nike Mercurial Vapor XII

Si ce alt meci este mai potrivit pentru alegerea unor ghete de fotbal, decat derby-ul de la Milano? Inter a venit cu un tricou aniversar in colaborare cu Nike. Pe de alta parte, mijlocasul spaniol Suso a adus pe teren ghetele sale Nike Mercurial Vapor ID, pe un design decent negru, cu detalii gri. Insa nu a fost suficient pentru a castiga, iar Milan acum este negru de manie.

Suso

Sergio Ramos (Real Madrid) - Nike Phantom Vision

Recent, capitanul Realului, Sergio Ramos, nu se poate decide ce model de ghete Nike sa reprezinte. In ultima partida impotriva Celta Vigo a purtat ghetele PhantomVSN din colectie Game Over. Pana la urma, ce ghete de fotbal ar trebui sa poarte Sergio?

Sergio Ramos

Javier Hernandez (West Ham) - adidas Nemeziz 18+

Pare un scandal. Favoritul echipei West Ham United inscrie trei goluri in poarta celor de la Huddersfield la finalul saptamanii trecute. Cu toate acestea, musafirii au schimbat putin mersul lucrurilor si au oferit un spectacol neasteptat. Au ajuns sa fure puncte, atunci cand Chicharito a luat initiativa si a facut o schimbare majora cu 4-3. Fulgerul mexican purta ghetele adidas Nemeziz 18+ din colectia "Exhibit pack".

Chicharito

Isco (Real Madrid) - adidas Nemeziz 18+

A treia oare reprezentat al lui Real. Isco a semnat saptamana trecuta un contract mare cu adidas si a sarbatorit finalul saptamanii cu revenirea in baza Real Madrid. Magicianul si-a recuperat podiumul si a incaltat o pereche de ghete de fotbal negre, Nemeziz 18+ din colectia "Archetic pack". Isco va fi unul dintre reprezentantii acestei forte.

Isco

Jakub Jonáš - Top4Football.