FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM
Fotbalul si carantina

Fotbalul si carantina

29. 3. 2020 2 min. de lectura

Trecem printr-o perioada dificila. Cu toate acestea, pentru noi fiecare obstacol este doar o alta oportunitate de imbunatatire.

Viata unui fotbalist este plina de diferite situatii. Victorii euforice si pierderi puternice, am fost cu totii acolo. Cu toate acestea, situatia actuala este ceva complet nou. Noi reguli, noi conditii, noi prioritati. Ce inseamna asta pentru noi? Inca vrem sa fim castigatori, dar cel mai important lucru este sa depasim cat mai repede aceasta perioada dificila, astfel incat sa ne putem intoarce la terenul mult iubit de fotbal. In ciuda tuturor acestor greutati, poti inca sa lucrezi din greu si sa te imbunatatesti. Asta inseamna multa munca grea, dar cu siguranta munca grea da rezultate.

Běžecký trénink

Pistele de alergat sunt inchise acum, dar avem inca posibilitatea de a merge la o tura pe cont propriu. Nu este nimic mai usor decat insiretarea unor pantofi de alergare, sa pui un incalzitor de gat si sa lucrezi la intretinerea corpului. Imbunatateste-ti viteza, imbunatateste-ti rezistenta si cand te vei intoarce la fotbal, nici nu vei sti ce inseamna cuvantul oboseala.

Alex Oxlade-Chamberlain

Un alt spatiu de imbunatatire?Arunca o privire pe social media, ce fac jucatorii acasa si vei sti imediat. Perioada de carantina iti ofera timp suplimentar pentru antrenamentele acasa si trebuie sa recunosti ca nu exista un sentiment mai bun decat atunci cand poti tine piept adversarului intr-o provocare. Doar cateva echipamente pentru antrenament acasa, iar camera ta poate deveni o sala de sport perfecta. Nu-ti va fi atat de usor sa obtii perfectiunea trupului lui Cristiano Ronaldo, dar CR7 este cel care da un exemplu excelent ca merita sa lupti.

Exista posibilitati nesfarsite de a te antrena si de a te imbunatati in aceste momente grele. Fii creativ, gaseste noi modalitati si ramai pozitiv. Impreuna vom deveni mai buni si mai puternici.

Echipa ta 11teamsports & Top4Football.