FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Eveniment Puma Power Up in Berlin

Puma a cauzat o adevarata furtuna in capitala Germaniei, unde a prezentat noua sa generatie de ghete de fotbal din colectia Power Up. Multumita starurilor mondiale din fotbal, un loc industrial aparent parasit a devenit un teren subteran pe timp de noapte, pulsand energie.

La acest eveniment din Berlin, ne-am convins ca fotbalul nu cunoaste limite si ca, daca vrei sa te dovedesti, un teren de fotbal cu gazon poate fi creat aproape oriunde. Ghetele de fotbal Puma ONE si FUTURE au atras toate privirile, fiind recreate intr-un design fresh si atractiv pentru noua colectie Power Up.

Luis Suarez

Noaptea plina in aceasta zona industriala a fost condimentata de o lista speciala de invitati, cum ar fi Axel Witsel, Julian Weigl si Mahmoud Dahoud, toti jucand pentru Borussia Dortmund. De asemenea, atacantul Luis Suarez din Uruguay si Davie Selke au dat si mai multa lumina acestui eveniment. Diferite provocari au demonstrat ca noile arme ale ghetelor de fotbal ONE si FUTURE sunt pregatite pentru toti jucatorii.

Puma Power Up event in Berlin

Desigur, au fost si cateva performante interesante, o zona speciala pentru Playstation si un concert al artistilor Summer Cem si Sugar MMFK.

Bestia salbatica si-a dat toate cartile pe fata aici. Puma a reusit sa combine fotbalul si cultura urbana intr-un mod grozav si si-a aratat ghearele in forma acestor noi ghete de fotbal.

Puma Power Up event in Berlin

Puma FUTURE Power Up

Puma Power Up event in Berlin

Axel Witsel

Sugar MMFK

Jakub Jonáš - Top4Football.