FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

HOPIJPIJPJPIJCele mai bune ghete de fotbal ieftine

A cheltui peste 1000 de lei pe o pereche de ghete de fotbal nu este posibil pentru toată lumea. Nu toți avem ambiții de vârf; pentru noi, jucătorii diviziilor locale și ai ligilor de duminică, cu siguranță vor exista ghete mai ieftine, de încredere, care vor rezista și ne vor duce confortabil și în siguranță la fluierul final al jocului.

Din păcate, companiile ne arată în mod repetat că calitatea ghetelor lor de fotbal mai ieftine este semnificativ sub cea mai scumpă versiune. Când testăm două versiuni diferite (mai ieftine și de top) ale aceluiași model de ghete de fotbal, constatăm adesea că nu au nimic în comun.

De aceea am decis să testăm versiuni mai ieftine de modele cunoscute pentru tine pentru a te ajuta să alegi o pereche de ghete care să nu te deranjeze financiar și să te ajute cu performanța.

1) adidas COPA Sense.3

În primul rând, avem și cele mai ieftine ghete de fotbal din întreaga listă. COPA Sense.3 a fost confortabil încă de la prima purtare, zona degetelor este frumos căptușită și se potrivește piciorului. Partea din față este acoperită cu piele moale pentru a vă ajuta să simțiți mingea. În plus, talpa și știfturile au același aspect ca și cea mai scumpa versiune. Nu poți greși cu adevărat cu adidas COPA Sense.3 dacă cauți ghete din cea mai ieftină gamă de prețuri.

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

De la prima vedere, este clar că Nike Premier III este inspirată de ghetele din trecut și este singura pereche din piele integrală din lista noastră. Acestea fiind spuse, obțineți un raport calitate-preț incredibil cu o pereche de Nike Premier III. La mai puțin de 600 de lei, poți avea ghete din piele de cangur de înaltă calitate, greu de găsit la alte perechi din aceeași gamă de preț. Pielea garantează, de asemenea, un confort uimitor și o atingere excelentă. Dacă sunteți în căutarea unei ghete de fotbal din piele integrală, care are materiale și tehnologie similare modelelor de elită, dar care costă jumătate din preț, Nike Premier III ar putea fi pentru tine.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

Clemele de fotbal adidas Predator Edge.2 sunt o dovadă excelentă că versiunile mai ieftine ale celor mai scumpe modele nu sunt întotdeauna semnificativ mai proaste. Zonele lor de contact din cauciuc Zone Skin sunt realizate din același material ca și frații lor mai scumpi. Deși nu sunt la fel de mari și proeminente, își fac treaba aproape identic. În plus, partea superioară a acestora este puțin mai subțire și mai flexibilă, ceea ce mulți jucători îl pot aprecia ca un avantaj mai degrabă decât ca un negativ. La urma urmei, dacă ți-ai dorit întotdeauna să încerci cum este să ai Predators, dar nu vrei să cheltuiești 1400 de lei pentru cea mai noua versiune , adidas Predator Edge.2 este probabil ceea ce cauți.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro

Versiunea mai ieftină a modelului Ultra nu a primit un downgrade atât de mare, așa cum este obișnuit pentru pantofii de viteză. Construcție ultra-ușoară, cu greutate mai mică decât modelele de elită de la adidas și Nike, tracțiune excelentă a crampoanelor și material foarte asemănător cu cea mai scumpă versiune, Puma Ultra Ultimate. Dacă doriți să creșteți viteza la maximum și să economisiți bani în același timp, Puma Ultra Pro este o idee simplă.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.4

Ultimul pe lista noastră avem Puma Future 2.3, un model purtat de fenomenul brazilian, Neymar. Cu aproape 300 de lei mai puțin, primești ghete de fotbal care aproape că nu se pot distinge de cea mai scumpa versiune. Da, nu veți găsi toată tehnologia inclusă în cea mai bună versiune, dar sunt totuși incredibil de confortabile, atingerea mingii este excelentă și materialul tricotat din zona copiului se înfășoară frumos în jurul piciorului și se simte premium, ceva ce am fi făcut. Nu vă așteptați de la o gheata la un preț mai mic. În general, acestea sunt o pereche grozavă de ghete care cu siguranță te vor face să simți că joci în versiunile de elită.

Puma Future 2.3

Alegerea ghetelor de fotbal mai ieftine poate fi dificilă, așa că sperăm că această prezentare generală a celor mai populare versiuni inferioare te-a ajutat la achiziție. Ai ales deja unele?