FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM

Banda Esio Kineziologica

Fixeaza-ti performanta cu banda Esio

Practicarea sporturilor la cel mai inalt nivel posibil este o bucurie unica, ce aduce experiente de neuitat. Totusi, implica si un numar destul de mare de dificultati. Una dintre ele este efortul fizic enorm la care este supus corpul, extenuarea pe masura si numeroasele leziuni. In zilele noastre, este absolut necesar sa iti protejezi sanatatea si sa previi leziunile, iar exact asta face banda kineziologica Esio pentru tine.

Cu siguranta ai mai vazut banda kineziologica purtata de fotbalistii profesionisti in timpul meciului. Colorata si greu de ratat, dar nu acestea ii sunt principalele beneficii. Banda Esio ajuta la ameliorarea durerii in cazul unei leziuni ale muschiului si protejeaza muschii si oasele de daune fatale. Mai simplu spus, sunt inlocuitori externi ai muschilor inflamati din corp. Chiar mai mult, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si lichidelor limfatice, pentru a reduce inflamatiile si hemoragiile. 

Aplica banda kineziologica pentru a ameliora imediat durerea. Poti cumpara banda Esio din magazinele noastre sau din magazinul online Top4football, in numeroase combinatii de culori.

Esio Kinesiology

Jakub Jonáš - Top4Football