FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM

adidas Archetic Pack

Negru ca noaptea. Si vei straluci in ei ca o stea stralucitoare. adidas a inceput anul intr-un mare stil, introducand o colectie noua de patru modele. Nu esti o persoana extravaganta? Ei bine, noul design negru al ghetelor in trei dungi iti va permite sa iti arati performanta grozava.

Iti amintesti meciul in care Paulo Dybala a prezentat intregii lumi revolutionarele ghete Copa 19+? Prototipurile acestea negre complet au cauzat o intreaga isterie, iar noile ghete Copa din Archetic Pack sunt foarte aproape de ele. Singurul detaliu care intrerupe suprafata neagra a pielii de cangur sunt cele trei dungi stralucitoare din partea interioara a pantofului. Nu-ti face griji: nu afecteaza cu nimic senzatia perfecta asupra mingii, pentru care au fost concepute aceste ghete.

adidas Copa 19+ Archetic Pack

Modelul Nemeziz combina designul negru cu detalii purpurii elegante in partea interioara. Talpa sa este in acelasi stil, transformandu-se din negru in albastru petrol. 

O usoara urma de rosu. Noile ghete Predator arata impresionant si abia asteptam sa vedem cum le sta pe teren. Paseaza mingea fara compromisuri, creeaza-ti sanse de a marca, trage suturi periculoase si fii coechipierul care trage toata echipa. Fii pradatorul negru.

adidas Predator 19+ Archetic Pack

Aceasta editie neagra este completata de modelul X. Dungi stralucitoare si un calcai albastru galactic dezvaluie o forma agresiva a ghetei pentru jucatorii agili si rapizi.

Desigur, aceste ghete noi adidas te asteapta doar pe Top4Football.

Mikoláš Bartoš.