5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Aparatori Exclusive de Fotbal G-Form

Protectie de prima clasa si un confort maxim in acelasi timp. Fara alte compromisuri, aparatorile de fotbal G-Form elimina orice stereotip si deschid un drum spre o noua generatie a aparatorilor inteligente.

Fotbalul este un joc frumos, dar greu. Batalia se da la limite, in timp ce presiunea este mereu prezenta. Nimeni nu vrea sa piarda. Terenul este in flacari. Insa picioarele au de suferit, astfel ca jucatorii au nevoie ca aparatorile lor sa fie de incredere si confortabile. Sa nu ii incomodeze, insa sa ii pastreze in siguranta. Brandul G-Form aduce, din fericire, o tehnologie capabila de aceste lucruri. Haide sa le vedem impreuna.

G-Form football guards

Un concept unic si o tehnologie avansata. G-Form realizeaza aparatori cu o potrivire perfecta, atinsa multumita partii din material textil ferm, ce se muleaza perfect pe picior. Spuma inteligenta absoarbe energia generata de presiunea aparatorilor si astfel reduce orice durere cauzata de competitia dura. Accidentarile nu sunt permise. Imediat dupa impact, spuma se intoarce la forma initiala usoara si flexibila

G-Form football guards

G-Form merge mai departe si impinge limitele protectiei la noi nivele. Pe langa aparatorile pentru tibie, acestia au folosit tehnologia spumei cu reactie pentru imbracamintea functionala. Ciocnirile cu adversarii, aterizarile dificile pe gazonul (artificial). Tricourile si sorturile de compresie te protejeaza impotriva impactului si sunt mai indemana in special portarilor. Prostesc, fara folos? Poate asa pare, totusi cele mai mici detalii decid in fotbal, unde chiar si cea mai mica accidentare poate afecta mult cariera cuiva. Preventia maxima nu este fara folos, ci obligatorie.

G-Form football guardsG-Form football guards

Fara alte benzi sau neplaceri create de lipsa de confort. Aparatorile G-Form formeaza un produs care devine protectorul tau. Un avantaj urias este acela ca se potrivesc perfect, nu-ti limiteaza miscarile, ci raman la locul lor. Jucatorii primesc exact ceea ce au nevoie. Vei fi in siguranta si te vei putea bucura cum trebuie de joc.

Vrei sa le incerci? Alege cele mai noi aparatori pe Top4Football si experimenteaza protectia maxima.

Jakub Jonáš – Top4Football.