QUARTER FINAL DAYS – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Adidas dezvaluie noua colectie Team Mode E aici!

Lasa-ne sa iti prezentam noua colectie adidas Team Mode. O varietate unica de culori si un singur model legendar, formand impreuna o echipa plina de energie. Jucatorii sunt gata, dar tu?

adidas Team Mode pack

Ii vedem mereu pe jucatori cum ies din vestiare perfect ingrijiti si aranjati, purtand cele mai noi modele de ghete de fotbal. Iar acum jucatorii sponsorizati de adidas, care tocmai ce a lansat o colectie stralucitoare de ghete de fotbal, vor purta acel tip de ghete pe care il preferi asa mult pe teren. Haide sa ti le prezentam.

Cel mai fresh model adidas este X 18+, candidatul ideal pentru titlul de cei mai frumosi pantofi din colectia Team Mode. Designerii le-au decorat cu elemente detaliate de negru si albastru inchis si, mai ales, cu un galben izbitor si sclipitor. Gareth Bale, Gabriel Jesus si Luis Suarez abia asteapta sa inceapa noul sezon si nu e de mirare!

adidas X 18+

Predator va ferici inimile nostalgicilor, deoarece vor aprecia cu siguranta modelul lor colorat, facut faimos de cele mai bune legende ale fotbalului. In noul look modern, combinatia de negru, rosu si alb va prinde o dimensiune cu totul noua. Acesta este ADN`ul adidas. Iar ghetele Nemeziz 18+ de un albastru limpede, sunt remodelate inca o data intr-un mod foarte placut. Roberto Firmino sau Dele Alli va purta aceste frumuseti! Ghetele lui Leo Messi fac si ele parte din aceasta noua colectie.

adidas Predator 18+

adidas Nemeziz 18+

Ultima parte de nedespartit a colectiei Team Mode este o traditie ce se reinventeaza intr-un design modern Copa 18. Pentru fanii pielii originale, acestia sunt unele dintre cele mai confortabile ghete de fotbal, acum intr-un stil simplu, decent si clasic. Joaca si fii parte a succesului echipei tale in noul sezon, purtand ghetele de fotbal adidas Team Mode, pe care le vei putea achizitiona curand pe Top4Football.

adidas Copa 18.1

Jakub Jonáš - Top4Football.