5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Adidas vine cu acest Superlative Pack care contine modificari de design elegant ale modelelor Predator, X si Nemeziz. Acum le poti obtine pe toate in combinatia de negru, albastru, galben si alb, iar unele cu upgrade-uri chiar mai mari.

adidas Superlative pack

Probabil cea mai extravaganta inovatie din intreaga editie este imbunatatirea modelului Predator, mai exact o versiune noua a variantei sale cu soseata, care este acum in partea din spate mult mai inalta decat in partea din fata. Iar unele schimbari au venit si pentru exteriorul Demonskin. Crampoanele sale de cauciuc nu sunt acum aranjate intr-o forma obisnuita, ci in forme mai salbatice. Predatorii din Superlativ Pack pot fi, de asemenea, recunoscuti cu usurinta prin noul lor nume Freak.

Superlativ Pack include, de asemenea, o noua varianta de design a modelului X. De acum este disponibil intr-un design interesant de negru si galben, care ajuta tehnologia multistrat sa iasa in evidenta. Pentru talpa si crampoane, adidas a folosit o combinatie clasica de culori de alb si negru.

Cumpara

adidas Superlative pack

Ultimul model care a primit un upgrade ca parte a Superlativ Pack este Nemeziz. Desi in cazul sau este vorba doar despre o noua varianta de culoare cu textura exterioara usor imbunatatita. Ca si in cazul modelelor Predator si X, noua culoare a modelului Nemeziz este o combinatie de negru, albastru, galben si alb.

Cumpara