FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

Viteza dinamica. Fara frica. O noua generatie a agilitatii se apropie. adidas introduce ghetele sale de fotbal Nemeziz 19, mai aproape de perfectiune si cu un design unic si stralucitor. Ofera agilitate de 360 de grade pentru cei mai creativi jucatori.

Am asteptat nerabdatori acest moment si in sfarsit este aici. Dupa cateva luni intr-un laborator, acest pantof, cu nume de zeu, vede lumina lumii. De-obicei inovatiile nu par foarte importante la prima vedere, insa asta nu se aplica acestor ghete Nemeziz, care prezinta un design revolutionar si o talpa exterioara nou-segmentata. 

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

adidas a vrut sa se asigure ca prima versiune va atrage imediat atentia, asa ca acest design de un rosu aprins prezinta detalii argintii-metalice pe cele trei dungi si talpa. Pe langa aspectul vizual, noua lor structura si compozitie ofera o senzatie de neegalat asupra mingii, care intoarce destule capete. Tehnologia din banda ajustabila a exteriorului asigura suport maxim pentru schimbarile de viteza si directie. In concluzie, Nemeziz arata incredibil. 

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

Designul rosu al ghetei se deosebeste cu stil de talpa si cele trei dungi metalice. Argintiul ramane astfel la suprafata si scoate in evidenta aspectul culorii. 

Ghetele de fotbal Nemeziz sunt create pentru a lua prin surprindere apararea adversarilor. Daca vrei sa schimbi rapid meciul, aceste ghete sunt aici pentru tine. Un dribling neasteptat, o viteza dinamica si goluri neasteptate. Invata de la cei mai buni jucatori precum Roberto Firmino, Bernardo Silva sau Isco si lasa-i sa te inspire.

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

Noile adidas Nemeziz 19+ 302 Redirect Pack vor fi disponibile in curand pe Top4Football

Jakub Jonáš - Top4Football.