5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

adidas Deadly Strike pack

adidas a lansat o noua colectie a ghetelor de fotbal Deadly Strike

Majoritatea echipelor nationale au prezentat noile tricouri stralucitoare, ceea ce inseamna ca totul este pregatit pentru o grandioasa ceremonie de deschidere a Cupei Mondiale. adidas a adus o varietate de culori si a prezentat noua sa colectie numita Deadly Strike. Petrecerea poate sa inceapa.

La prezentare, adidas a aratat ca nu ii este teama sa foloseasca modele originale si atragatoare, iar noua colectie de ghete de fotbal, Deadly Strike, confirma acest lucru. Au fost create special pentru a fi purtate de starurile mondiale la cele mai importante meciuri ale cluburilor lor, cat si de echipele nationale la Cupa Mondiala din Rusia.

Modelul Nemeziz prezinta nuante decente de verde pastel. Inspirat de cel mai periculos pradator din jungla salbatica, modelul combina nuante de verde si turcoaz cu cele trei dungi reflectorizante.

adidas Nemeziz

Ghetele X17+ vin in tonuri asemanatoare, doar ca verdele izbitor devine bluemarin la calcai. Combinatia acestor culori formeaza un design foarte fresh si intermitent pe acest model popular. Intreaga imagina vizuala este completata de cateva pete pe talpa exterioara.

adidas x 17+

Ultimul model de ghete Predator face dreptate frumusetii culorii bluemarin. Se pare ca acest model de ghete adidas, va deveni inca o data cel mai distinctiv dintre colegii sai. Intreaga colectie va fi completata de Copa 17 si Nemeziz din seria Lionel Messi.

adidas Predator

Noile ghete de fotbal adidas Deadly Strike vor fi disponibile pentru tine in curand in magazinul nostru online si in magazinele Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football

X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Sustenabilitate
X CRAZYFAST+ SG
adidas
Nou
PREDATOR ELITE FT FG
adidas
Nou
X CRAZYFAST INJ.1 FG
adidas
Sustenabilitate
PREDATOR ELITE LL FG
adidas
Nou
PREDATOR ELITE LL FG
adidas
Nou
X CRAZYFAST ELITE FG MESSI
adidas
Nou
PREDATOR ELITE FG
adidas
Nou
X CRAZYFAST ELITE FG
adidas
Sustenabilitate
COPA PURE 2 ELITE KT FG
adidas
Nou
X SPEEDFLOW MESSI.1 FG
adidas
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul