REDUCERILE DE AN NOU Vreau reducere

Ghete de fotbal Nike Magista

Colectia de ghete inovatoare Nike Magista este destinata direct pentru playmaker innascut. Ai darul de a creea oportunitati pentru coechipierii tai? Ai nevoie de un suport mai puternic dat la fel de flexibil pentru variabilitatea nelimitata a situatilor de joc? Atunci cu singurata veti aprecia colectia de ghete Nike Magista. Vei fi recompensat cu o stabilitate laterala uimitoare la schimbari frecvente de directie si certitudine absoluta cu care veti oferi asisturi absolute de gol. Forma si prelucrarea ghetei pastreaza o senzatie unica la manipularea balonului.

Modelele gigantului Nike Magista, Nike Magista orden sau Nike Magista onda vor fi alese de cei care doresc sa simta glezna in timpul jocului.

Pentru sentiment mai relaxant la glezna si talpa mai ferma sunt concepute modelele Nike Magista opus.

Alege-ti modelele un functie de suprafata gazonului. Nike Magista fg sunt destinate suprafetelor mai tari, Nike Magista sg pentru suprafete mai moi si namoloase Nike Magista ag-pentru terenuri cu iarba sintetica.

Sprijinul sporit al dinamicii de miscare, atunci cand gheata se adapteaza la modelul gheznei sunt modele Nike Magista df, disponibile pentru toate suprafetele de joc.

Continuare
Filtr
Sex
Filtru indisponibil
Marime pantof
Filtru indisponibil
Filtru indisponibil
Filtru indisponibil
Filtru indisponibil
Filtru indisponibil
lei
lei