End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Top4 tips: jambiere

Care jambiere sunt cele mai confortabile pentru o performanta maxima?

Obisnuite si prea putin importante la prima vedere, dar absolut necesare pentru prezenta ta increzatoare pe teren. In ultimii ani, jambierele au depasit statutul de simple sosete inalte de fotbal si este chiar greu sa iti imaginezi acum un antrenament fara ele. De aceea iti spunem Top4 tips pentru jambierele in care te vei simti incredibil de confortabil.

1. Nike Grip Strike Lightweight crew
Simple si perfecte. Modelelele Grips sunt populare, se potrivesc perfect si prezinta amortizoare pentru tractiunea de sub picior. Multumita formei lor anatomice, se muleaza perfect pe picior si sunt foarte confortabile.

Nike Grip Strike

2. Nike Strike Crew CR7
Jambiere foarte similare. Strikes detin cateva pernite amortizoare in plus pentru suport in jurul calcaiului. Multumita materialului lor dinamic de compresie, se prind si se ajusteaza perfect pe picioare. Din colectia CR7, te fac sa arati excelent si stylish.

Nike CR7

3. Trusox CRW300 Mid-Calf
Ceva mai speciale in randul jambierelor. Calitate de top. Asta putem spune despre aceste produse de la Trusox, care au devenit foarte populare printre fotbalistii din intreaga lume. Prezinta ultima tehnologie Anti-Rutsch, pe care o poti vedea in amortizoarele eficient folosite in ambele parti ale materialului: pe o parte se prind de picioarele tale, iar pe cealalta parte se prind de ghete.

Trusox

4. Nike Grip Strike Light Crew
Acest model Strike Light este similar cu colegul de mai sus. Ajustandu-se perfect si prinzandu-se de picioare, prezinta tehnologia Dri-Fit, ce elimina rapid transpiratia de pe piele pentru ca tu sa te simti confortabil in timpul meciului.

Nike Grip Strike

Jakub Jonáš - Top4Football