SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

header

Înapoi în timp cu Nike Premier III

Imaginează-ți asta: stai pe terenul verde luxuriant, gata să-ți dezlănțui abilitățile. Dar stai, ce ai în picioare? Nu este o pereche obișnuită de ghete de fotbal; este Nike Premier III Exclusive, o capodoperă realizată în colaborare cu Nike și 11teamsports. Aceste ghete nu sunt doar o pereche de încălțăminte; sunt o călătorie în timp, un omagiu adus ghetelor de fotbal emblematice Nike Air Strike din anii 90.

Nike Premier III Exclusive este o celebrare a bogatei moșteniri a fotbalului. Cu designul său elegant, negru, împodobit uimitor de Swoosh verde fluorescent, aceste ghete aduc un omagiu unei ere a măreției. Sunt o întoarcere la epoca de aur a fotbalului, unde legendele cutreierau terenul și fiecare meci era un spectacol.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

Pentru cei familiarizați cu seria Nike Premier, aceste ghete sunt mai mult decât o declarație de modă; sunt un simbol al excelenței. Premier III moștenește confortul, stilul și performanța. Cu căptușeala din piele de vacă premium și modelul cusăturilor modificate, aceste ghete oferă confort și sprijin de neegalat jucătorilor de toate nivelurile.

Poți obține versiunea exclusivă a Nike Premier III doar la 11teamsports

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports