FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Sosetele Trusox au facut senzatie la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala nu este doar un eveniment sportiv pompos, dar si o platforma gigantica pentru reclame si afaceri economice. Sponsorii investesc sume incredibile de bani pentru a avea sansa de a se afla pe cel mai faimos podium din lumea sportului. Popularitatea si calitatea depasesc uneori toate regulile.

Echipa nationala a Angliei a ajuns in atentia organizatorilor pentru o scandaloasa incalcare repetata a regulilor de marketing FIFA. Jucatorii englezi au aparut pe teren, in sfertul de finala, in timpul meciului impotriva Suediei, cand cativa membrii ai echipei au purtat popularele sosete Trusox. Dele Alli, Raheem Sterling si Eric Dier nu au tinut cont de avertizarea FIFA si, la fel ca Andreas Grandquist, capitatul echipei Suediei, au intrat pe teren purtand aceste sosete in modelul lor tipic cu buline negre.

Dele Alli

Aceste sosete de elita sunt cunoscute pentru calitatea lor de top. Multumita amortizoarelor eficiente atat din interiorul, cat si din exteriorul sosetelor, picioarele pur si simplu nu aluneca in ghetele de fotbal. Chiar mai mult, jucatorii echipei din Uruguay nu au rezistat nici ei tentatiei de a le purta si au fost nevoiti sa plateasca amenanda, inclusiv starul echipei Luis Suarez.

Luis Suarez

Mexic a fost echipa echipa cu cei mai multi jucatori care au purtat aceste sosete imbulinate, preferand versiunea lor de culoarea vinului. Sosetele vin intr-o gama variata de culori, care se potrivesc virtual cu orice combinatie de culori a echipamentului. Chiar daca se amesteca putin cu jambierele, sunt destul de evidentiate multumita bulinelor negre de pe fiecare pereche, indiferent de culoare. Iar acesta este principalul motiv pentru care FIFA nu a acceptat aceasta promovare deaprobata. In ciuda amenzilor mari, jucatorii au stiut de dinainte ce vor purta.

Javier Hernandez

Andreas Granqvist

Jakub Jonáš - Top4Football.