End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Am gazduit turneul adidas Touch the Speed

Piata Karlín din Praga s-a transformat intr-o arena de fotbal pentru a gazdui turneul de strada Touch the Speed, pe care l-am organizat impreuna cu adidas, cu Pavel Nedvěd, unul dintre faimosii jucatori din istoria Cehiei si un maestru adevarat al fotbalului freestyle si un campion mondial, Séan Garnier.

Am gazduit turneul adidas Touch the Speed

Completat de scenariul frumos al Pietei Karlín, doua terenuri de fotbal au fost asamblate aici pentru turneul pe care l-am organizat impreuna cu adidas. Intreaga zi a fost vorba despre viteza, in timp ce tinerele arme concurau cu cei mai buni. Toate acestea cu legendarul Pavel Nedvěd si campionul mondial al fotbalului de strada, Séan Garnier, urmarindu-ne.

Pe langa meciul propriu-zis pe iarba naturala, jucatorii au avut oportunitatea sa incerce realitatea virtuala intr-un cort interactiv, sa faca o poza cu peretii adidas sau sa doboare recordul vitezei in concursuri speciale. Aceasta dupa-masa a fotbalului a fost facuta chiar mai speciala de YouTuberii Jirka Král, Pedro, si House - companioni exclusivi ai showului de freestyle al lui Séan Garnier.

Primele patru echipe au castigat premii excelente, cum ar fi ghetele de fotbal adidas X 18.1 din colectia Team Mode, iar cea mai buna echipa va calatori pana in Polonia pentru finala regionala. Mult succes campionilor si multumim tuturor celor care ne-au ajutat pentru a face acest turneu de neuitat.

Am gazduit turneul adidas Touch the Speed

Séan Garnier

Am gazduit turneul adidas Touch the Speed

Jakub Jonáš - Top4Football.