End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike lanseaza noua colectie de ghete de fotbal ‘Nuovo White’

Dupa lansarea noii generatii de ghete Tiempo 8 intr-un alb pur, am fost destul de siguri ca va urma o intreaga colectie pe acelasi stil. Si nu a durat mult. Nike lanseaza cea mai pura colectie de ghete de fotbal pe care-am vazut-o, numita ‘Nuovo White’. Incalta-te in eleganta de toamna.

Cu siguranta te-ai intrebat daca vor urma si alte ghete de fotbal pe un alb ca zapada dupa lansarea celor Tiempo 8. Aici e raspunsul tau, s-a meritat asteptarea. Nike completeaza colectia perfecta cu eleganta si noblete si cu o expresie latineasca pentru nou – ‘Nuovo’.

Ce nu putea sa lipseasca este a saptea generatie de ghete Mercurial Superfly, acompaniata de ruda ei ceva mai simpla, Vapor. Pe ambele modele, auriul cromat este elementul care atrage atentia. Poate ti-ai facut inainte o pereche asemanatoare folosindu-te de serviciul NikeID.

Nike Mercurial Superfly "Nuovo White"

Nike Mercurial Vapor XIII "Nuovo White"

Alte modele includ PhantomVNM si PhantomVSN, ale caror caracteristici principale si aspecte cheie se gasesc in exteriorul alb pur. Un lucru e sigur, toate ghetele din aceasta colectie arata extrem de fabulos si vor arata la fel si pe teren. Depinde de tine ce model vei alege, in functie de tehnologiile care ti se potrivesc cel mai bine. Daca inca nu stii ce pereche sa alegi pentru meciul urmator, aminteste-ti ca meciul are doua reprize.Nike Phantom Vision "Nuovo White"

Nike Phantom Venom "Nuovo White"

Noile ghete de fotbal Nike ‘Nuovo White’ sunt disponibile acum pe Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.