FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Cele mai bune mănuși de portar 2023

Dacă ești în căutarea celor mai bune mănuși de portar care să te ajute să păstrezi foaia curată, ai venit în locul potrivit. Pentru portari, mănușile potrivite pot fi diferența dintre o salvare în siguranță și un gol primit. În această postare, aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune mănuși de portar de pe piață și la ce le face atât de speciale. Vom examina caracteristici cheie, cum ar fi aderența, durabilitatea și confortul, pentru a te ajuta să găsești perechea perfectă pentru nevoile tale.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Experimentează aderența perfectă cu mănușile de portar Uhlsport! Aceste mănuși sunt confecționate din țesătură plăcută și echipate cu spumă de latex Supergrip+ patentată, care, deși nu este cea mai aderență de pe piață, compensează această caracteristică prin fiabilitatea și durabilitatea sa. Mănușile sunt concepute pentru a oferi o aderență optimă, asigurând în același timp confort pentru mâini. Un înveliș clasic, cu o bandă de latex în jurul întregii încheieturi și o închidere cu velcro, îl face ușor de pus și strâns. Putem recomanda Uhlsport Supergrip+ Speed Contact oricui caută un echilibru între aderență, durabilitate și confort.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Du-ți abilitățile de portar la următorul nivel cu adidas! Aceste mănuși au un spate tricotat cu elemente de silicon High Definition Grip pentru lovirea precisă a mingii, palma URG 1.0 cu înveliș pentru degetul mare și latex suplimentar pe vârful degetelor pentru o aderență mai bună și o manevrare perfectă a mingii. Efectuează salvari cu stil și încredere cu mănușile de portar adidas Predator Pro Hybrid!

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

Conceput pentru o potrivire perfectă, aceste mănuși de la Puma oferă un control superior cu o potrivire negativă, material tricot 3D și un strat de latex ELITE+ DUAL GRIP de 4 mm pe palmă. În plus, manșeta elastică extinsă asigură o purtare confortabilă fără a fi nevoie de prindere. Devino eroul echipei tale cu Puma FUTURE Ultimate NC!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

Marca BU1 a fost creată de portari pricepuți cu scopul de a crea experiența de portar perfectă pentru toată lumea. Rezultatul sunt mănușile BU1 Light NC. Acestea sunt unele dintre cele mai ușoare mănuși de pe piață, au respirabilitate și aderență excelente. Mănușile BU1 vor fi o captură grozavă pentru oricine caută o mănușă de încredere la o fracțiune din prețul concurenței mai scumpe.

BU1 Light NC


Sperăm că această postare te-a ajutat să alegi perechea perfectă de mănuși de portar. Toate produsele pot fi găsite pe site-ul 11teamsports.ro! Succes pe teren!