Top4 faze din Premier League

La aceasta turnura de evenimente nu s-a asteptat nimeni. Manchester United a jucat acasa impotriva celor mai putin favoriti ai ligii, West Bromwich si in mod neasteptat au pierdut, asa ca rivalul lor, City, poate incepe deja sa sarbatoreasca. Actuala lor pozitie fruntasa de 16 puncte le-a asigurat deja titlul ligii.

Manchester City

Calatorie directa catre titlu

Asigurandu-si titlul cu cinci ture mai devreme decat finalul sezonului, Manchester City sunt acum la egalitate cu rivalii lor de la United si Everton! Iar mai mult decat atat, cei de la Citizen au fost de 240 zile liderii ligii. Asta inseamna dominare.

Pep Cuceritorul

Pep Guardiola, managerul Manchester City, a devenit primul manager spaniol care a castigat titlul Premier League. Iar pentru Pep este deja al saptelea titlu in cele noua sezoane ale sale in pozitia de manager.

Senegalez expres

Impotriva lui Bournemouth, Sadio Mane a inscris al 44-lea gol al sau din Premier League, depasindu-l pe Demba Ba si devening cel mai bun atacant senegalez din istoria acestei ligi. Mai mult, acest mijlocas exploziv al Rosilor a marcat mai mult de 10 goluri in patru sezoane consecutive.

Sadio Mane

Succes istoric

Eden Hazard a ajutat Chelsea sa intoarca meciul impotriva celor de la Southampton, cu al 69-lea sau gol in Premier League pentru Albastrii. Doar Frank Lampard (147) si Didier Drogba (104) au marcat mai multe goluri.

Eden Hazard

COPA PURE.1 SG
adidas
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Nou
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Nou
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Nou
COPA PURE+ FG
adidas
MORELIA NEO III BETA JAPAN FG
mizuno
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
X SPEEDPORTAL.1 FG
adidas
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul