TOP 4 TIPS PENTRU REDUCERILE DE TOAMNA

Reducerea de toamna tocmai ce a schimbat viteza! Ti-am pregatit o gramada de ghete de fotbal Nike, adidas si Puma. Dar, totusi, cum poti alege cea mai buna pereche din atatea optiuni? Lasa T4S sa iti ofere cateva sfaturi legate de produsele la reducere. Suntem siguri ca vei face alegerea potrivita!

Nike Mercurial Superfly SG
Ghetele de fotbal din colectia Mercurial sunt printre cele mai populare ghete. Ultimele modele din colectia Lock In Let Loose, purtate de jucatori faimosi, sunt acum la reducere. Iti recomandam versiunea FG, potrivita pentru vremea si terenul de toamna.

nike mercurial superfly

Nike Lunar Magista
Colectia Nike pentru timp liber combina fotbalul si moda. De aceea promotia noastra contine si pantofii Lunar Magista, creata cu tehnologia Flyknit ce creeaza un design colorat neconventional.

nike magista Lunar
 

Minge de fotbal adidas
Una dintre cele mai bune mingi din aceasta categorie! Starurile fotbalului au iubit-o si au marcat goluri frumoase cu ea in Champions League. Este o placere sa te joci cu aceasta minge.

míče adidas
 

Tricou Nike F.C
Colectia Nike de timp liber este doar despre stil, stralucire si excelenta. Si acelasi lucru este valabil si pentru Tricourile Nike F.C - o intregire excelenta a tinutei multumita optiunilor vaste de design.

nike fc

Jakub Jonáš - Top4Football